HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.no

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

Det er ganske lenge siden jeg har kjørt spørsmålsrunde her på bloggen!
Spør om hva som helst; om hamsterne, kaninene, meg og oppdrettet. Så skal jeg svare så godt og utfyllende som jeg kan! Kanskje du har noen spesielle bloggønsker, bildeønsker eller lignende? Det er selvsagt bare å komme med disse også! Jeg håper på mange spennende, morsomme og utfordrende spørsmål! Legg spørsmålene ved i kommentarfeltet under, eller send meg de på mail, hamsterhiet@hotmail.com.
Spørsmålsrunden avsluttes en gang ila. uken som kommer.

bbbbbbb-1024x680

 

4 Responses to Spørsmålsrunde!

 • Jeg kan tenke meg å bli hamster oppretter når jeg blir litt eldre, har du noen tips? Er det noe research elns jeg kan gjøre nå, mens jeg venter? Og hvordan er du sikker på at hamstrene får et godt hjem, og at du finner et hjem til alle sammen?

 • -Hva fikk deg til å falle slik for hamstere og å bestemme deg for at dette var et dyr du ville jobbe med?

  -Har du en annen jobb enn oppdrettet?

  -Hvorfor har du bare så å si ensfargede hamstere og ikke hamstere med forskjellige mønstre også?

  -Hvilket kamera bruker du til å ta bilder?

  -Får du noen gang dratt på ferie/tatt deg fri hjemmefra?

 • Spørsmål til spørsmålsrunde :)

  1. Hvilken leke/utstyr har du erfart er den mest populære blant hamstere? (Se bort i fra hjul)

  2. Hvor lenge kan du se for deg at du fortsetter med hamsteroppdrett? Hva kunne evt. vært grunnen for at du gir deg?

  3. Kan du beskrive hvordan en “perfekt” hamster for deg kan være? Utseende, farge, personlighet osv :)

  Til slutt så vil jeg si at bloggen din er kjempe spennende å følge med på! Hvis jeg skal ta med et bloggønske videre, så kan det være om du kan lage “DIY”-innlegg. Hvor du viser hvordan du kan lage f.eks leker, utstyr og matoppskrifter selv :)

 • Tusen takk for noen herlige sider!
  Har du noen gang hatt hamstere som er litt latere enn andre? Jeg har nå en syrisk hamsterfrøken som er veldig rolig, jeg har henne ute av buret et par ganger om dagen for å springe fritt og hun har et eget lekebur som hun er i noen timer på kvelden. Hun virker sunn og frisk, men tar seg noen runder og så vil hun sove. Hun har lagt på seg i det siste noe som bekymrer meg. Hva er beste fôret til en liten tykkas? Hun er ett år og tre måneder.

  Ellers elsker jeg å lese om de forskjellige burløsningene dine! Super inspirasjon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *