Hamsterhiet.com

 
Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster og dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail eller PM på Hamsterhiets Facebook-side.
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

Det er ganske lenge siden jeg har kjørt spørsmålsrunde her på bloggen!
Spør om hva som helst; om hamsterne, kaninene, meg og oppdrettet. Så skal jeg svare så godt og utfyllende som jeg kan! Kanskje du har noen spesielle bloggønsker, bildeønsker eller lignende? Det er selvsagt bare å komme med disse også! Jeg håper på mange spennende, morsomme og utfordrende spørsmål! Legg spørsmålene ved i kommentarfeltet under, eller send meg de på mail, hamsterhiet@hotmail.com.
Spørsmålsrunden avsluttes en gang ila. uken som kommer.

bbbbbbb-1024x680

 

4 Responses to Spørsmålsrunde!

 • Jeg kan tenke meg å bli hamster oppretter når jeg blir litt eldre, har du noen tips? Er det noe research elns jeg kan gjøre nå, mens jeg venter? Og hvordan er du sikker på at hamstrene får et godt hjem, og at du finner et hjem til alle sammen?

 • -Hva fikk deg til å falle slik for hamstere og å bestemme deg for at dette var et dyr du ville jobbe med?

  -Har du en annen jobb enn oppdrettet?

  -Hvorfor har du bare så å si ensfargede hamstere og ikke hamstere med forskjellige mønstre også?

  -Hvilket kamera bruker du til å ta bilder?

  -Får du noen gang dratt på ferie/tatt deg fri hjemmefra?

 • Spørsmål til spørsmålsrunde :)

  1. Hvilken leke/utstyr har du erfart er den mest populære blant hamstere? (Se bort i fra hjul)

  2. Hvor lenge kan du se for deg at du fortsetter med hamsteroppdrett? Hva kunne evt. vært grunnen for at du gir deg?

  3. Kan du beskrive hvordan en “perfekt” hamster for deg kan være? Utseende, farge, personlighet osv :)

  Til slutt så vil jeg si at bloggen din er kjempe spennende å følge med på! Hvis jeg skal ta med et bloggønske videre, så kan det være om du kan lage “DIY”-innlegg. Hvor du viser hvordan du kan lage f.eks leker, utstyr og matoppskrifter selv :)

 • Tusen takk for noen herlige sider!
  Har du noen gang hatt hamstere som er litt latere enn andre? Jeg har nå en syrisk hamsterfrøken som er veldig rolig, jeg har henne ute av buret et par ganger om dagen for å springe fritt og hun har et eget lekebur som hun er i noen timer på kvelden. Hun virker sunn og frisk, men tar seg noen runder og så vil hun sove. Hun har lagt på seg i det siste noe som bekymrer meg. Hva er beste fôret til en liten tykkas? Hun er ett år og tre måneder.

  Ellers elsker jeg å lese om de forskjellige burløsningene dine! Super inspirasjon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *