HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.nohttps://www.pineclubgolf.com/best-electrical-push-carts/

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

Gyda og Skyr sine elleve små fylte fire uker gamle i går. De er blitt så fluffy, fine og fantastiske! Temmingen er godt i gang, og de er veldig frempå og fortrolige alle sammen. De har også taklet det utrolig bra at mamma-Gyda reiste fra dem for en uke siden. Ingen har vært stresset, og ingen har hatt en såkalt spøkelsesperiode. Guttene har også taklet overgangen til eget guttebur helt problemfritt. Dere kan tro jeg er stolt!

Akkurat nå er det én ledig jente og fire ledige gutter. Minerva Gydasdatter (white satin), Albus, Sirius og Gygrid Skyrsønn (ivory), og Tullerusk Skyrsønn (ivory satin). Jeg er vanvittig fristet til å beholde ei av de hvite jentene, men jeg må nok bare bite det i meg og la være. Jeg synes det er merkelig at Tullerusk ikke er reservert enda, han er utvilsomt den mest ivrige og sosiale ungen i hele kullet. Tett etterfulgt av sin tvillingsøster Petunia og søte Lulla. Men hele gjengen er herlig, og jeg er helt sikker på at alle med tiden får gode og engasjerte hjem. Nå blir det en stund til neste kull (kull 47 og 48, mot sensommeren), altså har jeg god tid på å finne hjem til alle.

v vv vvv vvvv<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *