Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster, Campbells og Vinterhvit dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp?
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg!
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

Vi pusser opp kjøkkenet på sjette uka, og derfor blir det ikke så mye kokkelering. Med nesten alt kjøkkenutstyr pakket bort og ingen ordentlig kjøkkenbenk er det vanskelig å lage mat til både to og firbente. Heldigvis har jeg laget masse middagsmat til hamsterne i høst og fryst, så jeg lett kan tine og servere dem på kvelden. I dag derimot, kokte jeg egg og fant fram håndmikseren. Det ble laget en middagsgrøt av kokt egg og brokkoli, tilsatt allvitaminer og b-vitaminer, og litt kattungemat som strøssel.

Det fant i god jord hos alle hamsterne!

øTotalt ble det tretten muffinsformer som skulle deles ut i kveld! Jeg hadde heldigvis laget nok mat, så det ble en god porsjon til dem alle.

øøøøøøøøøSoria var mer opptatt av å stelle pelsen. Men hun smakte litt. Kanskje bare for å være hyggelig mot kokken?

øø øøø øøøø øøøøø øøøøøø øøøøøøø  Kull 46

øøøøøøøøøøTo av de tre gjenværene guttene i Kull 45. To av dem er ledige for salg.

øøøøøøøøøøø øøøøøøøøøøøø øøøøøøøøøøøøøDe to gjenværende jentene i Kull 45, Minerva og Petunia. Petunia blir hentet på lørdag, og Minerva er fortsatt til salgs!

øøøøøøøøøøøøøø øøøøøøøøøøøøøøø øøøøøøøøøøøøøøøøDen aller siste gutten i Kull 44, Haidar. Han har fått masse, lang og fluffy pels. Leter etter sitt foralltidhjem.

øøøøøøøøHegra med Helia i bakgrunn, jenter fra Kull 44. De hadde akkurat vært ute da de fikk servert nattmat. De var ikke spesielt interesserte, og snudde i døra i håp om å få litt lenger utetid. Helia er den siste jenta for salg fra dette kullet. Hun er helt nydelig, utenpå og inni. Meget mild og letthåndterbar, samtidig som hun er aktiv og frempå. Jeg ønsker derfor at hun kommer til en barnefamilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *