Hamsterhiet.com

 
Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster og dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail eller PM på Hamsterhiets Facebook-side.
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

 

Det har vært dårlig med oppdateringer om Kull 44, 45 og 46. Det ligger også en haug av uleste mail i innboksen min som jeg må svare på. Jeg har en veldig god grunn, men kan ikke for øyeblikket skrive hva det er. Men jeg kan si at det er noe jeg har jobbet beinhardt med de siste dagene, og det er utvilsomt noe “for the greater good”..

Flere ledige hamsterunger for salg!
Selvom vi har flere ledige hamsterunger for salg nå betyr ikke det at jeg kaster dem etter enhver som melder seg. Jeg har fått flere henvendelser på ungene som jeg har takket pent nei til, rett og slett fordi magefølelsen ikke har vært god. Jeg har overhode ikke dårlig tid når det kommer til å finne gode hjem. Det blir ingen leveringsklare kull før til sensommeren uansett, noe som gir meg masse tid på å finne de beste hjemmene til de beste hamsterungene.

Kull 44
I dag reiste Helia til sin nye familie og sitt nye hjem. Hun er den perfekte hamster for barnefamilier, som fant den perfekte barnefamilien. Det føles godt! Helia har delt bur med Hegra, som vi jo skal beholde. Jentene har vært veldig gode venner, men jeg har god tro på at Hegra takler overgangen til å bli alenehamster uten problemer. Nå er hun dronningen over sitt eget Samla 130l-slott, og kler rollen! Igjen sitter vi også med kullbor Haidar, som er på leting etter sitt eget foralltidhjem. Haidar er en vanvittig søt og morsom gutt. Han har alltid vært og er fortsatt liten for alderen. Men han har en manke uten like! Så når kroppen er liten og manken er lang, da blir han jo verdens søteste fluffball! Haidar har, immotsetning til sine søstre, litt mer fart i stumpen. Jeg ønsker for han å flytte til en familie med kun voksne eller store barn.

Kull 45
Albus, Gygrid og Minerva er fortsatt her. De to sistnevnte er fortsatt ledige for salg. Både Gygrid og Minerva har hatt spøkelsesperioder etter at søsknene har reist. Noe som innebærer at de har plutselig blitt mer usikre under håndtering. Jeg jobber aktivt med dem hver dag, i og utenfor buret. Det er så givende å jobbe med dem, for de er noen herlige vesener som gir masse av seg selv. Av erfaring så bruker ikke hamsterunger så lang tid på å komme seg ut av spøkelsesperiodene, heldigvis!

Kull 46
Det er kjempe lenge siden jeg har hatt så mange ledige unger for salg fra samme kull. Sommeren 2012, faktisk. Det er kun Glør fra Kull 46 som er sikret et hjem. Han reiser med Albus fra Kull 45 neste helg. Det betyr at vi har syv ledige unger for salg fra Kull 46. Tre gutter og fire jenter, i fargene Sable, Silversable og Ivory, alle langhårete, med og uten satin. De er like frempå og snille som de er vakre å se på! Men jeg hadde ikke forventet noe annet av Hedda og Viking sine unger. Hedda bor fortsatt sammen med jentene. Hun er like tålmodig og grei med dem, som hun har vært fra den dagen de ble født. Til tross for det så skal hun få flytte til eget bur ila. de nærmeste dagene. Hun fortjener litt egentid.

 1Kveldens nomme; kokt egg, ruccola og stjernekjeks.

aHaidar

aaHegra

bb bbb bbbbMinerva

bGygrid

cccccc ccccc ccccJentene i Kull 46

ccc cc cGuttene i Kull 46

One Response to Ledige hamsterunger for salg fra Kull 44, 45 og 46.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *