HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.no

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

 

Det har vært dårlig med oppdateringer om Kull 44, 45 og 46. Det ligger også en haug av uleste mail i innboksen min som jeg må svare på. Jeg har en veldig god grunn, men kan ikke for øyeblikket skrive hva det er. Men jeg kan si at det er noe jeg har jobbet beinhardt med de siste dagene, og det er utvilsomt noe “for the greater good”..

Flere ledige hamsterunger for salg!
Selvom vi har flere ledige hamsterunger for salg nå betyr ikke det at jeg kaster dem etter enhver som melder seg. Jeg har fått flere henvendelser på ungene som jeg har takket pent nei til, rett og slett fordi magefølelsen ikke har vært god. Jeg har overhode ikke dårlig tid når det kommer til å finne gode hjem. Det blir ingen leveringsklare kull før til sensommeren uansett, noe som gir meg masse tid på å finne de beste hjemmene til de beste hamsterungene.

Kull 44
I dag reiste Helia til sin nye familie og sitt nye hjem. Hun er den perfekte hamster for barnefamilier, som fant den perfekte barnefamilien. Det føles godt! Helia har delt bur med Hegra, som vi jo skal beholde. Jentene har vært veldig gode venner, men jeg har god tro på at Hegra takler overgangen til å bli alenehamster uten problemer. Nå er hun dronningen over sitt eget Samla 130l-slott, og kler rollen! Igjen sitter vi også med kullbor Haidar, som er på leting etter sitt eget foralltidhjem. Haidar er en vanvittig søt og morsom gutt. Han har alltid vært og er fortsatt liten for alderen. Men han har en manke uten like! Så når kroppen er liten og manken er lang, da blir han jo verdens søteste fluffball! Haidar har, immotsetning til sine søstre, litt mer fart i stumpen. Jeg ønsker for han å flytte til en familie med kun voksne eller store barn.

Kull 45
Albus, Gygrid og Minerva er fortsatt her. De to sistnevnte er fortsatt ledige for salg. Både Gygrid og Minerva har hatt spøkelsesperioder etter at søsknene har reist. Noe som innebærer at de har plutselig blitt mer usikre under håndtering. Jeg jobber aktivt med dem hver dag, i og utenfor buret. Det er så givende å jobbe med dem, for de er noen herlige vesener som gir masse av seg selv. Av erfaring så bruker ikke hamsterunger så lang tid på å komme seg ut av spøkelsesperiodene, heldigvis!

Kull 46
Det er kjempe lenge siden jeg har hatt så mange ledige unger for salg fra samme kull. Sommeren 2012, faktisk. Det er kun Glør fra Kull 46 som er sikret et hjem. Han reiser med Albus fra Kull 45 neste helg. Det betyr at vi har syv ledige unger for salg fra Kull 46. Tre gutter og fire jenter, i fargene Sable, Silversable og Ivory, alle langhårete, med og uten satin. De er like frempå og snille som de er vakre å se på! Men jeg hadde ikke forventet noe annet av Hedda og Viking sine unger. Hedda bor fortsatt sammen med jentene. Hun er like tålmodig og grei med dem, som hun har vært fra den dagen de ble født. Til tross for det så skal hun få flytte til eget bur ila. de nærmeste dagene. Hun fortjener litt egentid.

 1Kveldens nomme; kokt egg, ruccola og stjernekjeks.

aHaidar

aaHegra

bb bbb bbbbMinerva

bGygrid

cccccc ccccc ccccJentene i Kull 46

ccc cc cGuttene i Kull 46

One Response to Ledige hamsterunger for salg fra Kull 44, 45 og 46.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *