Hamsterhiet.com

 
Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster og dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail eller PM på Hamsterhiets Facebook-side.
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

I dag våknet jeg til at Hamsterhiets Hydra Ullasdatter “Blondie” hadde født tretten små hamsterunger ila. natten. Bare ett døgn etter kullsøsteren Hegra. Jentene ble paret opp med to dagers mellomrom. Men Hegra fødte natt fra termindagen og Hydra natt til. Imotsetning til Hegra, så kunne jeg se ganske tydelig på Hydra at hun var gravid. For hun var enorm! At det bare kom tretten overrasket meg. Det er selvsagt ikke “barebare” med tretten, misforstå meg rett.

Den heldige pappaen er Hamsterhiets Hugin Sigvardsønn, som bor her i Hiet. Han er en stor og flott  robust kar, med meget bra pels. Hydra er også stor. Ikke tjukk, men bredbygget og robust. Så jeg tror dette blir meget flotte unger!

Hydra er kjempe flink og passer godt på ungene sine. Hun er litt medtatt, naturligvis. Men hun tar mammarollen på strak arm. Begge søstrene imponerer meg stort!

Velkommen skal dere være, alle tretten! <3

aaa<3

One Response to Velkommen til verden, Kull 48!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *