HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.no

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

I dag våknet jeg til at Hamsterhiets Hydra Ullasdatter “Blondie” hadde født tretten små hamsterunger ila. natten. Bare ett døgn etter kullsøsteren Hegra. Jentene ble paret opp med to dagers mellomrom. Men Hegra fødte natt fra termindagen og Hydra natt til. Imotsetning til Hegra, så kunne jeg se ganske tydelig på Hydra at hun var gravid. For hun var enorm! At det bare kom tretten overrasket meg. Det er selvsagt ikke “barebare” med tretten, misforstå meg rett.

Den heldige pappaen er Hamsterhiets Hugin Sigvardsønn, som bor her i Hiet. Han er en stor og flott  robust kar, med meget bra pels. Hydra er også stor. Ikke tjukk, men bredbygget og robust. Så jeg tror dette blir meget flotte unger!

Hydra er kjempe flink og passer godt på ungene sine. Hun er litt medtatt, naturligvis. Men hun tar mammarollen på strak arm. Begge søstrene imponerer meg stort!

Velkommen skal dere være, alle tretten! <3

aaa<3

One Response to Velkommen til verden, Kull 48!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *