HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.no

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

Ungene i Kull 16 har det veldig bra, de er fortsatt femten, og mor-Freda er fortsatt like flink! Nå synes pigmentene mye bedre, og jeg kan se Black, Golden og muligens en Grey-farge av de få som har pigmenter. Resten av ungene er lyse, i forskjellige sjateringer. De er blitt ganske store nå, og jeg kan lett se forskjell på gutter og jenter. Men fordi jeg ikke tar på ungene enda har jeg ikke fått oversikt over kjønnene. Jeg planlegger heller ikke å ta på de før de har passert iallefall tolv dager. Værhårene vokser, ørene vokser seg lenger og utover, samt kan man skimte at pelsen er på vei! Som forventet og planlagt har alle ungene sorte øyne. Nå er det ikke lenge til de spiser så smått selv, og til de tar sine første skritt ut av sovehuset.

Aslak er nysgjerrig på hvordan det går med barna sine, hehe.

6 Responses to Kull 16, en uke gamle.

 • så søte bilder… faren passer på kjæresten sin å barna sine ja ser æ :). søtt<333

 • For noen FANTASTISK nydelige nurk! Har blitt fast leser her og skjekker om du har skrevet noe annen hver time, hehe. Ønsker meg en liten hamster unge fra deg, det er umulig å si imot.
  Aslak og Freda er dessuten så nydelig at det kan ikke bli noe annet med ungene heller.<3

  Fortsett med denne fantastiske oppdetten din Hannah!

  • Takk for det Elise! :)
   Så koselig at du leser bloggen min fast da, hehe. Om du er på facebook kan du like gruppen vår der, hvor jeg legger ut link så snart det kommer nye blogginnlegg. :D
   Haha, de har fått hele femten unger, så det er i grunn bare å velge og vrake. Tipper du hadde blitt en god matmor for en av de små nurkene mine! :)

   Takktakk, jeg skal gjøre så godt jeg kan:)

 • Så søte de små har blitt, og alle 15 lever enda ser jeg, flinke Freda.
  Aslak ser jeg og er nyskjerrig på hvordan det går me Freda og ungene som han er far til, utrolig søte bilder…
  Tida går fort… de er alt blitt 1uke gamle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *