HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.no

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

På mandag og onsdag fyller de totalt tolv ungene i Kull 49 og Kull 50 fem uker. Fordi vi kom så sent i gang med temmingen har jeg valgt å utsette leveringsklar dato til helgen. Det passer fint, for alle reiser jo på høstferie uansett!

For en drøy uke siden skilte jeg ungene på kjønn. Da slo jeg sammen kullene, slik at vi har et guttebur på syv gutter og et jentebur på fem jenter. Alle ungene har taklet overgangen bra, med kun noen små spøkelsesdager (hvor de blir usikre, ser spøkelser og kan spille død). Det hadde ikke mye å si for temmeprosessen, heldigvis!

Jeg er kompis med nesten alle ungene. Den eneste ungen jeg må jobbe litt ekstra med er Brage, som er bittelitt spretten.

Mammaene Vitra og Varga synes det var rart å plutselig være uten ungene, men også de har taklet overgangen bra. De har virkelig gjort en kjempejobb som førstegangsmammaer, og jeg er så stolt! Til tross for at ungene har falt fra og de har vært både frustrerte og lei seg. Så skal de få en god og velfortjent pause før neste kull. Jeg ser veldig frem til neste kull, som planlegges rundt nyttår. Ettersom jeg ikke fikk muligheten til å beholde noen av disse ungene, gikk det utover videre avlsplaner.

Det er tre ledige unger for salg. Tro fra Kull 49, samt Frost og Brage fra Kull 50.

 

a-troHamsterhiets Tro Dragesønn
Red eyed Silvercaramel LH

 

aa-hapHamsterhiets Håp Dragesønn
Mink Satin LH

 

aa-kjaerlighetHamsterhiets Kjærlighet Vitrasdatter
Silvermink Satin LH

 

b-rimHamsterhiets Rim Vargasdatter
Red eyed Ivory LH

 

bb-thoraHamsterhiets Thora Vargasdatter
Copper LH

 

bbb-ronjaHamsterhiets Ronja Vargasdatter
Mink LH

 

bbbb-dovraHamsterhiets Dovra Vargasdatter
Mink LH

 

bbbbb-aslakHamsterhiets Aslak Dragesønn
Red eyed Cream LH

 

bbbbbb-lokeHamsterhiets Loke Dragesønn
Copper LH

 

bbbbbbb-brageHamsterhiets Brage Dragesønn
Mink LH

 

bbbbbbbb-frostHamsterhiets Frost Dragesønn
Silvermink (heterozygous Umb) LH

 

bbbbbbbbb-snorreHamsterhiets Snorre Dragesønn
Silvermink (homozygous Umb) LH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *