Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster, Campbells og Vinterhvit dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp?
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg!
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

THOR
Vallmos Hjortron
01.04.2016 – 17.01.2017
Hvil i fred

I dag er det tirsdag, og på tirsdager skifter jeg og ordner i hamsterburene. Thor sitt bur var det andre buret skulle jeg ta et røkk i, da jeg fant han i evig søvn. Kun ni måneder gammel skulle han brått bli tatt fra oss, uten mulighet for å ta farvel og takke for den korte men fine tiden sammen. Tomrommet er digert etter denne store, snille og gode bamsen, som var like vakker utenpå som inni. Thor var helt spesiell for meg, det er vanskelig å sette fingeren på.

Bilderesultat for hamsterhiet thorBilderesultat for hamsterhiet thorBilderesultat for hamsterhiet thor
Sov godt min fineste, snilleste og vakreste bamse.
Vi savner deg allerede.
<3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *