Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster, Campbells og Vinterhvit dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp?
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg!
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

Jeg er så fornøyd med det nye designet mitt! Jeg har brukt mange timer på å få det perfekt, hver lille detalj er nøye gjennomtenkt og planlagt. Jeg har altså lagt fra meg potene, da jeg synes det ble alt for begrenset å forholde seg til. Med potene klarte jeg ikke lage et vår-sommer-design som jeg ble ordentlig fornøyd med. Derfor valgte jeg å ta en helt annen retning denne gangen. Forandring fryder! Vår-fargene er på plass, og våren er kjent for sine pastellfarger. Valget falt på en lys grønntone med en beige-aktig gulfarge, og en lys rosa som matcher de begge.

Som dere også kan se har jeg også byttet ut den nye headeren, med en som er enda nyere. Til tross for at den er noe enklere synes jeg den beskriver Hamsterhiet oppdrett ganske godt. Og hvem klarer vel ikke å smelte av en pappa som passer på sin lille sønn som gomler i seg salat? Bildet er selvfølgelig photoshoppet, og det er Odin og hans sønn Stræte fra Kull 6 som fikk den store æren av å pryde Hamsterhiets blogg.

Før og etter!

16 Responses to Nytt design!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *