Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og Campbells siden 2016, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert som den eneste i Oslo og den eneste oppdretteren av Campbells.
 
Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

Det hender jeg handler litt til hamsterne i ny og ne. Derfor tenkte jeg å skrive et lengre oppsummeringsinnlegg og fortelle litt om hva hamsterne har fått i gave av matmor!

Buddy og IKEA, 15.02.2012
Denne dagen var jeg innom Buddy på Strømmen storsenter og plukket med meg en del godsaker. To stk Ferplast sovehus igloer, rødt og gult, 119kr stk. Én Trixie hjørnedo rød, 59kr. Fire stk Super pet hjørnedoer, sjøgrønne og mørkerøde, 69kr stk. Disse har jeg aldri prøvd før, så det skal bli spennende å se hva hamsterne synes. På Buddy kjøpte jeg også kaninmatsnack, 49kr kg.
På IKEA kjøpte jeg en sprayflaske til rensing av bur, og en plastbeholder til hamsterrommet.

Ferplast Tris brukt 25.02.2012.
Solmyra har foreløpig ikke et eget Ferplast Tris bur. Hun bor fortsatt i Ferplast Duo, som er veldig lite for en fullvoksen hamsterdame som henne. Derfor kjøpte jeg et brukt Ferplast Tris bur av Tine, som var så snill å sende det i posten til meg. Tusen takk for handelen, Tine! Jeg er kjempe fornøyd, og buret var i fin stand. Med buret fikk vi vannflaske, keramikkskål, en boks med godis, trebru og sovehus!

Ferplast Tris nytt 25.02.2012.
På Dyrego Lambertseter hadde de “Februar salg” på Ferplast Tris. Det var satt ned fra 727kr, til 499kr. Selvom lommeboka ikke tilsier at jeg har råd, kunne jeg ikke gå fra det. Vi kommer til å trenge flere bur fremover uansett, hehe! Med dette buret fulgte det “standard” utstyret som alltid følger med nye Tris bur; matskål, lite sovehus og vannflaske. Her kjøpte vi også noen giga store gnagesteiner, Oxbow mat til kaninene og allspon (de to sistnevnte tok jeg ikke bilder av)!

Innkjøp av løpeballer Januar.
Jeg kjøper løpeballer i Sverige, Runner 17cm fra Savic. Disse er de eneste løpeballene jeg synes er bra. De bråker ikke fordi plasten ikke er steinhard. Når man har fem – ti hamstere i hver sin løpeball på gulvet samtidig, så vil man helst ha de løpeballene som bråker minst! 79kr stk. Helplastburet kjøpte jeg på Tam Alna, for 359kr, billig! Fikk 10% avslag da det hadde noen riper i overdelen.

Helplastburet og løpeballene!

Buret jeg kjøpte av Tine.

Ferplast Tris nytt fra Dyrego og gnagestenene.

8 Responses to Innkjøp i Januar og Februar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>