HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
norskhamsterklubb.nohttps://www.pineclubgolf.com/best-electrical-push-carts/

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

 Jeg har strevd i mange uker for å få på plass et nytt, enklere og mer funksjonelt design. Både teknologien og inspirasjonen har gjort det vanskelig for meg å ferdigstille det. Tiden har ikke strukket til slik jeg hadde håpet på, og derfor har det vært noen uker med mye rot her på hjemmesiden – beklager så mye!

Jeg brukte mange timer på et design som helt plutselig forsvant sporløst i luften. Da måtte jeg starte alt på nytt, uansett hvor ergerlig det var. Det nye designet er nå på plass, men det gjenstår fortsatt en hel del….

WordPress har gått over fra HTML til Blocks, som gjør at jeg må konvertere alle sidene her inne og endre på mye av oppsettet. Derfor ser det ut til at det fortsatt blir mye rot i noen uker fremover. Kanskje spesielt på oversikten over tidligere kull.

Jeg har også nesten et tresifret tall ubesvarte mail som må besvares, av både tidligere og nye potensielle kjøpere. Samt hamsterunger som skal temmes, og et førerkort som skal tas. Derfor kan det fort ta noen måneder før nettsiden er helt ferdig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *