Hannah Hegge

Image and video hosting by TinyPic
 
Født: 28.04.1991 (22 år) ♀
Stjernetegn: Tyr
Bosted: Oslo, Karlsrud
Status: Samboer med Emíl
Yrkesstatus: Assistent AKS
 
Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamster-entusiast og oppdretter av Hamsterhiet. Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Hamsterhiet

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Til salgs nå!

Vi har en lang reservasjonsliste nå, og alle hamsterungene i Kull 30 er derfor reserverte. Det går fortsatt an å sette seg på listen for neste kull i Februar/Mars. Ved interesse for stå på listen må du lese kjøpsinformasjon og kullplaner. Det er viktig at du gjør dette før du henvender deg.

Blogg kategorier
Blogg Arkiv

 

Gladnyhet!
Etter mye om og men, frem og tilbake, har jeg bestemt at vi skal beholde Lille Laban. Han skal selvsagt få nytt navn, noe som skulle vise seg å ikke være lett! Men valget falt altså på Brage. Så fra nå av vil han hete Brage Snorressønn!

Brage har utrolig fin pels, den er lang for alderen, fluffy og godt fordelt. Han har også utrolig gode Satin-gener, da pelsen hans skinner utrolig godt, faktisk best i hele kullet. For å ikke glemme, han er en utrolig snill og morsom gutt, med et lynne som egner seg godt i avl. Det gjelder i grunn alle ungene i Kull 20.

Brage kommer til å bli veldig godt brukt her i Hamsterhiet. Da han skal stå for de fleste Satin-kullene våre. Jeg er foreløpig usikker på hva han bærer for noe rart. Men jeg håper og ber på mine knær at han har fått bæreegenskaper fra sin far Snorre, og bærer Cream. Da kan vi få Cream og Ivory med Satin, og det hadde vært så stas! Jeg vet allerede at han bærer Black, så det er jo kjekt.

Vakker<3

14 Responses to Vi beholder Lille Laban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>