Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster, Campbells og Vinterhvit dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp?
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg!
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

Gladnyhet!
Etter mye om og men, frem og tilbake, har jeg bestemt at vi skal beholde Lille Laban. Han skal selvsagt få nytt navn, noe som skulle vise seg å ikke være lett! Men valget falt altså på Brage. Så fra nå av vil han hete Brage Snorressønn!

Brage har utrolig fin pels, den er lang for alderen, fluffy og godt fordelt. Han har også utrolig gode Satin-gener, da pelsen hans skinner utrolig godt, faktisk best i hele kullet. For å ikke glemme, han er en utrolig snill og morsom gutt, med et lynne som egner seg godt i avl. Det gjelder i grunn alle ungene i Kull 20.

Brage kommer til å bli veldig godt brukt her i Hamsterhiet. Da han skal stå for de fleste Satin-kullene våre. Jeg er foreløpig usikker på hva han bærer for noe rart. Men jeg håper og ber på mine knær at han har fått bæreegenskaper fra sin far Snorre, og bærer Cream. Da kan vi få Cream og Ivory med Satin, og det hadde vært så stas! Jeg vet allerede at han bærer Black, så det er jo kjekt.

Vakker<3

14 Responses to Vi beholder Lille Laban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *