Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Instagram
Kategorier
Arkiv

 


Syv uker gamle, og mange igjen
!
Ungene har allerede begynt å sloss om plassen, noe som endte i at alle måtte flytte i egne bur. Noe de selvsagt synes er veldig stas, å være sjef over sin egen plass. Ellers har de det bra og nyter livet, alle som én.

Ungene var leveringsklare 26 mai, og det er det åtte av fjorten unger som er til salgs i dag. Ungene fyller syv uker på søndag, og de er alle utrolig snille, sosiale og håndtamme. Alle egner seg godt til kos og avl. Dette er et veldig fargerikt kull som består av mange forskjellige og spennende unger! Her er det både langhåret og korthåret, samt er det også flere Satin-unger. Begge foreldrene er utrolig snille, sosiale og friske dyr.

Lion og Lakota er lagt ut for salg igjen, merket med interesse, fordi hun som hadde reservert de dessverre ikke fikk ordnet med frakt. Lion ble reservert igjen rimelig kvikt, men blir ikke hentet før i slutten av Juli. Det blir selvsagt kjempe koselig å ha han her!

Hamsteriets Kjønn Farge Mønster Hårlag Status
Lion Brølekonge Snorressønn Hann ♂ Cinnamon Dominant spot Langhåret Reservert Aina
Lusa Danseløve Snorresdatter Hunn ♀ Cinnamon Dominant spot Korthåret Til salgs
Liana Li Snorresdatter Hunn ♀ Silver grey Dominant spot Korthåret Til salgs
Lakota Månestråle Snorresdatter Hunn ♀ Cinnamon Agouti Langhåret Til salgs
Libra Lillebjørn Snorresdatter Hunn ♀ Blonde (ReSg) Agouti Korthåret Satin Til salgs
Lajka På Månen Snorresdatter Hunn ♀ Blonde (ReSg) Agouti Langhåret Satin Fôrvert/Til salgs
Lana Gullhår Snorresdatter Hunn ♀ Golden Agouti Korthåret Til salgs

Lana Gullhår

Liana Li

Lusa Danseløve

Lajka På Månen

Lene Solstråle
(Ble solgt rett etter bildene ble tatt på fredag!)

Lakota Månestråle

Lion Brølekonge

Libra Lillebjørn

15 Responses to Kull 20, syv uker gamle.

 • Dyrehiet says:

  Jeg likte Liana Li Snorresdatter kjempe godt skulle ønske jeg skal ha henne men kan jo ikke hente henne, jeg skal til oslo snart kansje jeg kommer på besøk å besøke hamsterhiet det så så fint der og se på hamsterhungene og hamsterne :)

  Jeg skal ha en hamster etter sommerferien så må vente nok litt til får jeg har jo en fra før så det er jo bra :) Så skal jeg ha en til men har ikke bestemt hvilken så er på utkikk etter en ny :) Likte hamster kjempe godt, tenkte kansje en med Cinnamon farge eller sånn som Liana Li silver grey dominant spot :)

  • hamsterhiet.com says:

   Liana er en skikkelig søting, ho ja! :)
   Ja, du får komme en tur innom å hilse på vettu, det hadde jo vært koselig.
   Så spennende da. Blir stas å se hva du ender opp med. ;)

  • hamsterhiet.com says:

   Ja, de ser veldig store ut på bildene. Men de er i grunn ganske små enda. Sånn sammenlignet med gutta fra kull 19, er de jo bare babyene, hehe. :)

 • Hilde, Fant og Panda says:

  Åååå! Skulle gjerne tatt imot Liana Li og Lusa Danseløve på flekken..! Gu’, hvor herlige hele gjengen her er:)

  • hamsterhiet.com says:

   Hehe, ja, Liana var visst veldig poppis plutselig! Takk for det, jeg synes de er så fine alle som èn. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>