Hamsterhiet.com

 
Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster og dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail eller PM på Hamsterhiets Facebook-side.
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

Kull 21Signa BragesdatterBlack eyed Ivory Longhaired. Reservert til Caroline.

Sylvia BragesdatterBlack eyed Ivory Dominant spot Longhaired Satin. Reservert til Cornelia.

Sverre BragessønnGolden Longhaired Satin. Reservert til Kristine.

Schjærven Bragessønn – Silver grey Longhaired Satin. Reservert til fôrvert Lise.


Kull 22
Åy BotnessønnSilver grey Longhaired. Reservert til Lisbeth.

Våkry BotnessønnBlack eyed Cream Longhaired. Reservert til Elisabeth

Ysk BotnessønnRed eyed Cream Longhaired. Reservert til Marianne
(Nå til salgs igjen!)

Yrven BotnessønnRed eyed Ivory Longhaired. Til salgs!

Vår BotnesdatterBlack eyed Cream Longhaired Satin. Reservert til Andreas.

Yvse BotnesdatterRed eyed Ivory Longhaired. Til salgs!

Våryld BotnesdatterRed eyed Ivory Longhaired Satin. Til salgs!

Vy BotnesdatterRed eyed Silver grey Longhaired Satin. Reservert til Cesilie.

10 Responses to Kull 21 og 22, Nye enkeltbilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *