HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.no

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

Oppsetting av inneburet
Her i Oslo kan man nesten lukte at høsten er på vei! Utrolig deilig å kjenne en litt kald bris når man går kveldstur, og se at bladene blir røde og faller grasiøst ned fra trærne. Hehe, ja, jeg elsker høsten! Men det betyr også at det er veldig kaldt om natten. Og mitt mammahjerte er rett og slett ikke sterkt nok til å la kaninpusene mine sove ute lenger. Derfor ble det til at vi satte igang bygging og konstruksjon av kaninenes innebur noe tidligere enn planlagt.

I den anledning dro vi på IKEA og kjøpte et gulvteppe til kaninene (dette!), som både kaninene, matmor og matfar ble fornøyde med. I fjor vinter hadde vi det slik at kaninene fikk ha sitt relativt store hage-utebur inne, med en påsatt løpegård. Denne gangen fikk de ikke uteburet inn, av den enkle grunnen; det er et herk å rengjøre! Samt er det ganske oppspist, og ser ikke særlig pent ut lenger. Derfor fikk de bare en ekstra stor løpegård denne gangen, plassert inne på Hamsterhiet så klart.
Inneburet er ikke helt ferdigstilt enda. Vi planlegger å dekke deler av det med hvit presenning, slik at kaninene kan føle seg trygge og hjemme i buret sitt. Samt planlegger vi også å sette inn én, muligens to etasjer med trapp, slik at de får litt å klatre på.
Uteburet står fortsatt ute, men nå uten løpegård – altså har de nå enda mer løpeplass på verandaen! Der skal det stå helt til neste sommer, og kaninene har full tilgang til det hver gang de er ute. De sover kun inne om natten, og er ute på verandaen så lenge været tillater det.
Det lille inneburet (hundeburet, bilde her!) som vi kjøpte til kaninene i sommer, som et typ “krypinn-når-stormen-står-på-som-værst-og-det-lyner-tordner-og-regner-masse” har blitt pakket vekk og fylt med hundeting til vår fremtidige hund.

Verandaen før.

Verandaen etter (med litt penere vær!).

Uteburet slik det ser ut nå, som også alltid står åpent.

Noen av kaninenes kroker på verandaen, innredet etter deres behov!

Det uferdige inneburet på hamsterrommet!

6 Responses to Kaninene har flyttet inn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *