HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.no

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

Farvel!
Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg, så har det blitt ganske tomt og stille her i Hiet. De siste to hamsterungene i Kull 25, Ia Bragesdatter og Ar Bragessønn var de siste hamsterungene til å forlate Hiet i går.

30. November fødte Veslemøy sitt tredje og siste kull, og Hamsterhiets Kull 25. Dette var også Brages andre kull, og samme krysningen ble prøvd med stort hell med Hamsterhiets Kull 21. Fem av syv hamsterunger overlevde, og alle var like snille og vakre som både mor og far.

Vi ønsker alle hamsterungene og hamstereiere lykke til!

jLegger ved et Bilde av Ia Bragesdatter, som ble satt ut på fôravtale. Helt lik mamma Veslemøy i både utseende og personlighet. Litt egenrådig og sta, men veldig oppmerksomhetssyk og nysgjerrig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *