Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster, Campbells og Vinterhvit dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp?
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg!
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

Et lite rop fra meg
Jeg tenkte bare å skrive en liten direkte beskjed til mine fantastiske lesere. Altså, ikke for å smiske eller for å klage. Men jeg vil at dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på alle som er innom bloggen og titter, leser og kommenterer. Likevel hadde det vært veldig hyggelig å høre fra dere. Jeg får stadig spørsmål om jeg kan skrive forskjellige blogginnlegg, da hovedsakelig om hvordan det går med våre hamsterunger og kull. Men jeg skulle gjerne fått litt flere tilbakemeldinger og kommentarer til det jeg skriver i innleggene mine. Det er jo tross alt dere som inspirerer meg til å gjøre det beste jeg kan her på bloggen!

Så mitt lille rop lyder som følger; Har du noe på hjertet, så vil jeg mer enn gjerne høre det! Smått og stort. Ikke vær sjenerte i kommentarfeltene på bloggen, for jeg blir så veldig glad for alle kommentarene jeg får!

Også må jeg selvsagt ikke glemme å takke de få som jevnlig kommenterer her på bloggen. Tusen takk for alle de fine kommentarene dere gir meg!

10 Responses to Et lite rop fra meg

 • Hva med at du lager et innlegg med en liten spørreundersøkelse? Forfatteren av en annen blogg jeg leser gjorde det for noen uker siden :) Se her: Matilde Brandt

  • Det var en lur idé, tusen takk! Det skal jeg ta med meg videre. :)
   Jeg har i grunn mange tanker og ideer om hva jeg ønsker å blogge om. Men noen ganger kan det bli vanskelig når man ikke føler at man får noe respons, hehe. :)

 • Hei du ! Jeg elsker å se bilder av de herlige dyrene dine. Du er flink med bilder, og jeg ser gjerne de samme bildene flere ganger. Jeg har desverre ikke tenkt på hva annet jeg kunne ønske meg :) Ville bare legge igjen en liten kommentar her, da jeg VET at jeg ikke har vært flink til å titte innom andres blogger i det siste. Det er desverre slik at akkurat nå har jeg ikke mulighet til å holde på meg egen blogg, eller kommentere andres. Jeg håper dog at du fortsatt holder på med bloggen, når jeg finner tiden til å “komme tilbake”. Dette er en av de bloggene jeg har lagret under favoritter :)

  • Hei, Carina Josefine!
   Hehe, du er alltid så søt i kommentarene dine. Tusen takk for det, det var veldig koselig!

   Nei, det er klart. Jeg er for all del ikke noe flink på det selv, haha.. Jeg er til stadighet innom bloggen din også, og nå som vi er i valpetiden er det så kjekt å lese igjennom for å få tips til hundeholdet. Har linket til den på Torkel sin blogg også faktisk. Linken kan du finne her; http://torkelsdagbok.wordpress.com/bloggen/ :) Du får stå på!

 • Selv om vi (meg og andre lesere) ikke alltid kommenterer betyr det ikke at vi ikke synes det er kjempekoselig å lese nye innlegg!:)

  Innlegg om kull og ungene er ALLTID kjempegøy. Jeg kunne ønske du la ut flere videoer av ungene og de voksne dyra! Når det ikke skjer noe nytt i forbindelse med nye kull gjør det heller ikke noe med litt “hverdagsblogging” av og til. Hva som skjer med dyra, med deg og dere, med oppdrettet og ikke nødvendigvis faste kullplaner – men mulige framtidsplaner. Ellers er temaposter alltid spennede for andre hamstereiere; alt fra fôring til sykdommer til lek og burrengjøring og -innredning.

 • Jeg stikker innom bloggen din minst 2-3 ganger daglig hehe for å se om det har kommet ny oppdatering :) har lyst til å skrive på hvert innlegg men tenker at det blir kansje litt for masete så har ikke kommentert alle innleggene men har lest alle innleggene. Blir liksom at jeg skriver altid nesten samme kommentar så tenkte at det begynte og bli litt kjedeligt hehe men skal prøve å kommentere på hvert innlegg :)

 • Hei Hannah! Vi beklager at jeg og Luna ikke har vært så aktive i det siste. Vi har bare så mye å gjøre!

  Gleder meg til å følge kull 26!

  • Hei Bertine! Det er alltid koselig å få kommentarer fra dere, som alltid gir meg giv til å fortsette! Tusen takk :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *