HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.nohttps://www.pineclubgolf.com/best-electrical-push-carts/

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

AAAAVi har vært så heldige å ha besøk av Hårek de siste ukene! Han er også kjent som Rhaegal Bragessønn, fra Kull 29 med Tetra og Brage. Han ble satt ut på fôr til Line, og har vokst seg stor, sterk og fin! Jeg er veldig fornøyd med han, og ikke minst fôrverten hans! Ikke bare er han en stor og flott plugg på over 160g, men han har også veldig fin pels. Og best av alt; han er en av de roligste og mest bedagelige hamsterne jeg har vært borti. Personligheten hans minner meg veldig om Snorre Lokessønn fra Kull 5. Snorre er jo pappaen til Brage, og dermed også Hårek sin bestefar.

Han skal uten tvil få bli pappa, og allerede i slutten av Februar skal han pares opp med Dovra. Det er en 50% sjanse for at Dovra bærer Cinnamon, og en 50% sjanse for at Hårek bærer Cream. Så fargemessig kan denne krysningen være en liten risk og ta, da vi i værste fall kan ende opp med et rent Black eyed Silver grey kull, med og uten umb og kanskje noen Golden. Men begge foreldrene er utrolig flotte, og her velger jeg avlsdyrene ene og alene på gemytt og helse.

AAA AAA Vakker! <3

2 Responses to Rhaegal Bragessønn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *