Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster, Campbells og Vinterhvit dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp?
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg!
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

Denne søndagen gikk til å lage hamstergodis. Det var utrolig gøy, fordi jeg fikk det til! Jeg har nemlig prøvd dette en gang før, og da helt uten hell. Men etter å ha kommet over en tråd i denne hamstergruppen på facebook, fikk jeg noen gode tips til forbedringer.

aaaaaJeg startet med å tørke mais og eple i ovnen. Varmluft 100grader, i 2 timer.

aaaaDeretter moste jeg to bananer, og rørte inn med litt vann, sesamfrø, solsikkekjerner og havre (på bildet), og helt til slutt mais og eple. Andre ingredienser man kan bruke er jordbær, bringebær, blåbær, pære, rosin, nøtter, egg og knekkebrød. Jeg formet noen klumper på størrelse med en toppet teskje, og tørket de i ovnen, 1-2 timer på 100grader, og 3-4timer på 50grader med åpen dør, og hele natten på restvarme.

aDe endte opp slik!

aaRonja var begeistret.

aaaDovra fikk en hel(!) satt fast i gitteret sitt. God hjernetrim, som jeg anbefaler!

4 Responses to Hjemmelaget hamstergodis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *