Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster, Campbells og Vinterhvit dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp?
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg!
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

I dag prøvde jeg meg på Tinas oppskrift på ertekaker til hamster. Jeg kan virkelig ikke bake eller lage mat. Så her gikk det på god vilje, og jeg har fått husmorspoeng i dag! De ble ikke like grønne og fine i fargen som i bildene på oppskriften.. Men ertekaker ble det, hjerteformede også.

a aa aaa aaaa aaaaaa aaaaaaaRonja smakte så vidt på den. Tror hun bare var høflig, hehe.. Jeg prøver igjen senere!

4 Responses to Ertekaker.

 • Det blev ju jättebra! :)

  Mina ärtor som jag använde var grönare än de du har på bilden i inlägget här, så det beror nog på det. Men det blev supergulligt med hjärtan! :) Haha, jag kommer ihåg att min deg var EXAKT lika kladdig som på din bild på handen (innan man hade blandat i mer mjöl). :D :P

  • Haha! Ja, fordi jeg måtte bruke helt sinnsykt mye mel for å få det til å sitte ordentlig i pepperkakeforma. Hamsterungene elsket dem da. :D Takk for en god idé!

 • Heisann! Fant den nydelige (!) bloggen din i dag og har kost meg med bilder og tekst bakover. Helt herlig å lese om din store kjærlighet og omsorg for dyrene, og bildene er alle sammen ursøte:D Masse gode hamstertips jeg skal utnytte til mine to rakkere. Tusen takk!

  • Hei Madde!
   Takk for fine ord, og for at du tok turen innom! Det setter jeg veldig stor pris på. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *