HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.nohttps://www.pineclubgolf.com/best-electrical-push-carts/

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

Det blir en skikkelig hektisk start på uken for meg. Den ekstra tiden jeg har må brukes på hamsterungene. Derfor blir det et par bilder i dag, før vi har et lite bloggopphold i et par dager.

Temmingen av Kull 32 er allerede godt i gang. Jeg pusler mye nedi buret, stryker på de og løfter så smått. Det er viktig å starte tidlig. En god start har alt å si!

Alle åtte ungene har det bare bra. De vokser fortsatt som ugress, spiser plutselig masse mer, og utforsker stadig nye steder. Alle har åpnet øynene og tatt sin første titt på verden. Så heldige de er, da det første de får se er en så vakker, snill og god mor, samt også en så søt og fin søskengjeng.

Jeg har endelig klart å (nesten) fargebestemme ungene, og til min store lettelse så er det noen forskjeller også i dette kullet. I starten så alle ut til å bli Silversable. Som jo ikke var helt feil.. Det ser ut til at vi kun har én Sable i dette kullet, en gutt, som heter Solan. Hvis ikke han er Sable er han Silversable med Homozygous Umb – altså dobbel Umbruos gen, og er derfor en del mørkere i fargen. To Homozygous Silversable gutter, Theis og Malte, som er en del lysere i fargen enn sine søsken. De resterende fem, èn gutt og fire jenter er lik sin mor, Silversable.

dSolan! Sable, eller Silversable med Homozygous Umbruos.

ddSilversable.

dddTheis eller Malte. Homozygous Silversable.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *