Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster, Campbells og Vinterhvit dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp?
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg!
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

Tiden flyr, og det begynner å bli noen dager siden jeg blogget om Kull 15. Det er i grunn ikke lenge, men i livet til en liten hamsterbebis er det lenger enn man skulle tro.

Ungene er nå kjempe store! De ble skilt på kjønn i forrige uke, og bor nå i noen små Habitrail bur. Vi må nemlig bruke de burene vi har tilgang på. Nå som antallet hamstere har økt hos oss har vi ikke så god plass, og heller ikke så mange bur ledige. Habitrail burene er små, men de fungerer bra når man har små kull. Magnar fikk et bur helt for seg selv, noe han synes var veldig stas!

Alle ungene er reserverte, samt har jeg også en liste itilfelle noen skulle trekke seg. Magnar skal flytte til Benedicte, i Oslo. Sigrid skal flytte til Monica med familie. Evy skal flytte til Lillehammer, til Hilde og Kai (Hamsterhiets Kull 13) i Hamsterhuset oppdrett. De er leveringsklare lørdag 28 januar, men det skulle ikke forundre meg om de var klare til å dra herfra litt tidligere.

Legger ved noen bilder jeg tok av de i går kveld. Se så utrolig godt SgLg fargen til Magnar synes på bildene! Min neste avlshunn skal bære denne fargen, kjempe vakkert.

Evy Snorresdatter

 

Magnar Snorressønn

 

Sigrid Snorresdatter

12 Responses to Kull 15, over tre uker gamle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *