Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster, Campbells og Vinterhvit dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp?
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg!
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

bbFarvel!
For noen spennende uker det har vært! Hektisk, men utrolig moro. Å følge femten fantastiske hamsterunger fra fødsel til levering har vært en magisk opplevelse. Jeg er så imponert over Tundra, som har tatt morsrollen på strak arm. Tenk at hun ble femtenbarnsmor som førstegangsmor!

Ila. de siste to ukene har jeg levert fra meg fjorten av ungene, to til fantastiske fôrvertfamilier og tolv til spente kjøpere i et vidt alderspenn. Halve moroa med å drive oppdrett er å levere fra seg hamsterungene. Å møte de spente kjøperne og skape relasjoner til dem, og atpåtil sitte igjen med en god magefølelse. Jeg er ikke i tvil om at alle ungene får det så bra hos sine nye familier, og gleder meg til å høre mer fra dem. Samt gleder jeg meg veldig til å se igjen fôrverthamsterne Gyda og Einar (Sushi) mot vinteren, og å følge beholderen vår Sigvard. Av femten så flotte, snille og gode hamsterunger var det skikkelig vanskelig å velge.

Masse lykke til videre i livet! <3

bbbErlendur, trøtt i trynet. Tatt et par dager før han reiste.

e ee eee eeeeEn snau uke etter at fôrvertfamilien til Einar hentet han kom han tilbake på høstferie.

cccccGyda, et par dager før hun reiste.

sigvard bSigvard <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *