Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og Campbells siden 2016, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert som den eneste i Oslo og den eneste oppdretteren av Campbells.
 
Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

Omplassering
Har jeg kapasitet kan jeg ta tilbake hamsteren dersom du ikke lenger har mulighet til å ha den. Om jeg ikke har kapasitet så hjelper jeg deg så godt som jeg kan å få omplassert den videre. Jeg betaler ikke for hamstere som blir returnert til meg, men kan garantere at den får god oppfølging og et godt nytt hjem. Bur og utstyr er ikke nødvendig, men et pluss da det gjør det lettere for meg å omplassere den videre. Jeg ønsker førsteretten på alle hamstere med stamtavle fra Hamsterhiet, i tilfellet jeg ønsker å bruke den i avl. Dersom det ikke lar seg gjøre så vil jeg ha kontaktinformasjonen til den nye eieren.

Noen ganger har jeg også voksne dyr, ikke noe særlig eldre enn et år, som av forskjellige grunner søker pensjonisthjem. Disse er ofte meget godt egnet som førstegangshamster til store og små, da de er helt ferdig temmet og over den verste aktive tenåringsfasen.

Hvis du ønsker å gi et godt hjem til en av våre hamstere til omplassering, eller ikke lenger kan ha hamsteren du kjøpte av meg – ikke nøl med å ta kontakt!

 

 

Feriepass
AHamsterhiet kan også passe din hamster om du skal på ferie. Det er veldig hyggelig for meg å få mulighet til å se igjen hamsterungene “mine”!

Hamsterhiets Rhaegal Bragessønn “Hårek”,
på ferie hos oss sommeren 2014 ->

Her får hamsteren utetid hver dag, og selvsagt masse kos og godt stell. Den trenger å ha med seg et bur (om den til daglig har et monsterbur er det flott om du har feriebur den kan bruke, ellers kan den låne her også), bunnstrø nok til noen skift, en pose mat, og dosand. Hamsteren vil få ferskfôr og friskt vann daglig. Jeg tar gjerne litt bilder og sender oppdateringer underveis.

NB!
Fom. 2017 vil vi kun tilby feriepass til fôrverthamstere.

Priser

  • Fôrverthamstere får gratis feriepass.

Jeg ønsker at..

  • Hamsteren er frisk for smittsomme sykdommer – midd etc.
  • Kjøper reserverer plass i god tid.

Tidligere var omplassering og feriepass-delen av Hamsterhiet mer omfattende og flere kunne benytte seg av mulighetene. Nå har vi grunnet plassmangel kun mulighet til å tilby dette til fôrverthamstere. Stort sett er jeg hjemme i alle ferier, men selvsagt det hender også at jeg reiser på ferie. Send derfor henvendelser i god tid, slik at jeg får mulighet til å planlegge tidlig. Det kan også være lurt å ta kontakt i god tid før ferien starter. I sommerferien spesielt blir det tidlig fullt. Jeg strekker meg så langt som jeg kan når det gjelder plass og tid.

Stines dyrehjelp i Lier tilbyr feriepass hele året. Stine er råflink med smådyr, og jeg kan varmt anbefale henne!