Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og Campbells siden 2016, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert som den eneste i Oslo og den eneste oppdretteren av Campbells.
 
Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

 

Omplassering
Jeg er villig til hjelpe til så godt som jeg kan dersom du ikke lenger har mulighet til å ha hamsteren. Stort sett kan jeg ta den tilbake, og om det ikke er en mulighet så hjelper jeg deg så godt som jeg kan å få omplassert den videre.

Hamsterhiets Ingar Frostsønn,
kom til omplassering i April 2015 ->

Jeg betaler ikke for hamsteren, men kan garantere at den får god oppfølging og et godt nytt hjem. Bur og utstyr er ikke nødvendig, men et pluss da det gjør det lettere for meg å omplassere den videre. Jeg ønsker førsteretten på alle hamstere med stamtavle fra Hamsterhiet, i tilfellet jeg ønsker å bruke den i avl. Dersom det ikke lar seg gjøre så vil jeg ha kontaktinformasjonen til den nye eieren.

Det er flere forskjellige grunner til at en hamster skal omplasseres. Det kan være hamsterunger som jeg av forskjellige grunner har fått tilbake, andre ganger har jeg voksne dyr som søker pensjonisthjem. Hvis du ønsker å gi et godt hjem til en av våre hamstere til omplassering, eller ikke lenger kan ha hamsteren du kjøpte av meg – ikke nøl med å ta kontakt!

 

 

Feriepass
AHamsterhiet kan også passe din hamster om du skal på ferie. Det er veldig hyggelig for meg å få mulighet til å se igjen hamsterungene “mine”!

Hamsterhiets Rhaegal Bragessønn “Hårek”,
på ferie hos oss sommeren 2014 ->

Her får hamsteren utetid hver dag, og selvsagt masse kos og godt stell. Den trenger å ha med seg et bur (om den til daglig har et monsterbur er det flott om du har feriebur den kan bruke, ellers kan den låne her også), bunnstrø nok til noen skift, en pose mat, og dosand. Ferskfôr får den her, og løpeball kan den låne her om ønskelig. Jeg tar gjerne litt bilder og sender oppdateringer underveis.

NB!
I 2016 og 2017 vil vi kun tilby feriepass til hamsterunger født hos oss i 2014 og 2015. Med unntak av fôrverthamstere.

Priser

  • 30kr dagen
  • 200kr uken
  • 400kr for to uker.
  • Jeg regner avleveringsdagen og hentedagen som halve dager.
  • Fôrverthamstere får gratis feriepass.

Jeg ønsker at..

  • Hamsteren er avlet frem her i Hamsterhiet.
  • Hamsteren er frisk for smittsomme sykdommer – midd etc.
  • Kjøper ikke har tatt i dyr fra dyrebutikk i etterkant av kjøpet hos Hamsterhiet, av helsemessige årsaker.
  • Kjøper reserverer plass i god tid.

Tidligere var omplassering og feriepass-delen av Hamsterhiet mer omfattende og flere kunne benytte seg av mulighetene. Nå har vi grunnet plassmangel kun mulighet til å tilby dette til hamstere avlet opp her i Hamsterhiet. Stort sett er jeg hjemme i alle ferier, men selvsagt det hender også at jeg reiser på ferie. Send derfor henvendelser i god tid, slik at jeg får mulighet til å planlegge tidlig. Det kan også være lurt å ta kontakt i god tid før ferien starter. I sommerferien spesielt blir det tidlig fullt. Jeg strekker meg så langt som jeg kan når det gjelder plass og tid.