Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Instagram
Kategorier
Arkiv

 

HAMSTERHIETS KULL 38
aa
Mor:
Colourpoints Minneola “Tundra” – ReCream Lh
Far: Vädersjös Gale - Ivory Satin Lh

Født: 13. August
Leveringsklare:
17. September

Farger og hårlag: Cream og Ivory, med sorte og røde øyne. Alle langhårete, 50% satin.

13. August: Femten små ble født i dag!
23. August: Alle femten lever enda.

Info: Dette blir Tundra sitt første kull hos oss, og vi er naturligvis spente på hva vår hun har å by på. Hennes mor var en veldig god mor til sitt kull, så jeg tror og håper hun vil gjøre en god jobb! Jeg planlegger å sette en non-satin hanne ut på fôr. Samt også muligens beholde og/eller sette en jente ut på fôr. Tundra fødte hele femten små på termindatoen, og vi krysser alle lemmer for at så mange som mulig overlever!

a1 dag gamle

20150820_112528
Syv dager gamle

bb
Ti dager gamle