Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Instagram
Kategorier
Arkiv

 

HAMSTERHIETS KULL 37
3
Mor:
Hamsterhiets Sjurastumpen Frostdatter  - Silversable Lh
Far: Colourpoints Ugli “Floki” - Mink Satin Lh 

Født: 1. August
Leveringsklare: 4. September

Info: Sjurastumpen “Stumpa” er en fin frøken fra Kull 34, mellom Dovra og Frost. Vi har veldig gode erfaringer med Dovra sine morsegenskaper, og Stumpa har virkelig levert etter våre forhåpninger! Lørdag 1. August ble det født fire små, to med sorte øyne og to med røde.

Reservasjonslisten for dette kullet er full, og det vil ikke bli noen ledige unger for salg. Men vi planlegger flere kull mot sensommeren og høsten, se Kullplaner for mer informasjon!

 

Hamsterhiets Kjønn Fenotyper Status
Sør Flokisønn Hann Silversable Lh Ulrika B.
Vest Flokisønn Hann Silversable Lh Satin Sissel F.
Øst Flokisønn Hann Mink (Silvermink dobbelt umb?) Satin Lh Hanne?
Nord Flokidatter Hunn Mink (Silvermink dobbelt umb?) Satin Lh Unni?

bbb
Syv dager gamle

ccc
Ti dager gamle

ggggg
Atten dager gamle