Nye bilder av Thora.

 

Tenkte jeg skulle dele disse bildene jeg fikk tatt av Thora. Hun har vokst masse siden hun ankom Hamsterhiet. NÄ er hun ikke lenger en hamsterunge. Hun har fÄtt ordentlig damekropp og bolleform, og hun er mye tyngre enn fÞr. Likevel mÄ hun vokse betraktelig mer fÞr hun kan brukes i avl, men nÄ er hun jo ikke fulle tre mÄndene enda heller.
Jeg har avtalt med Marianne, Snorres fÎrvert, at jeg skal passe han i pÄsken. Da skal Thora pares med Snorre. Eksakt dato for paringen er fortsatt usikkert, men det blir mellom 4 og 10 april en gang. I denne krysningen kan det dukke opp fargene Cinnamon og SgLg, samt vil kullet bli 50/50 langhÄret og korthÄret, og 50/50 Satin og ikke Satin. Alle ungene blir helfarget/agouti, da det ikke er noen mÞnstergener i denne krysningen. Jeg hÄper pÄ at Thora er bÊrer av Cream, slik at vi kanskje fÄr noen unger i fargene Cream og Ivory. Dersom hun er bÊrer av Black, kan det dukke opp unger med denne fargen ogsÄ. Fargen Golden dukker sikkert ogsÄ opp!

SĂžte Thora<3

Author: hamsterhiet.com

9 thoughts on “Nye bilder av Thora.

  1. Thora er nydelige, satin i cinnamon fargen er bare nydelig…
    Hun kommer nok til Ä fÄ noen hÊrlige unger nÄr den tiden kommer, flotte bilde bilder av henne, hun er visst fotogen hun med, akkuratt som alle de andre sÞte hamsterene dine.

  2. Kjempe fin jente! Har veldig lyst pÄ Silver Grey Light Grey/Cream Longhaired Satin jente, men tror jeg heller skal satse pÄ Ä beholde noen av mine egne avkom i fÞrste omgang. Kanskje ved kull nr to ;)

    1. Takk for det! :)
      Enig! Cream er en kjempe fin farge, men jeg kan ikke akkurat si at den er finere enn ivory. Men smaken er som baken, hehe. Satin er gen jeg Þnsker Ä bruke mer, men jrg tror ikke jeg fÄr muligheten til det, dessverre.. PÄ listen min for nye avlsdyr stÄr det nÄ to langhÄrete jenter, ei SgLg og ei helfarget Ivory av SgLg. :)

    1. Takk for det! Ja, vi hÄper iallefall at det blir det. Veldig spente pÄ hva som dukker opp :D

Comments are closed.