Vårstemning i Hiet

 

jjjjjjjjjjFarvel Kull 31
Denne helga reiste siste hamsterungen fra Hiet og til sin nye eier på Sørlandet. Der får hun det nok fint, og vi ønsker de masse lykke til! Det betyr at alle ungene nå er reist, og de aller fleste har fått god tid til å bli husvarme allerede. Vi har fått bilder fra noen, og oppdateringer, som vi setter stor pris på! Tusen takk til alle de nye eierne, og takk for at dere tar så godt vare på alle gullungene.

Vi ønsker dere alle masse lykke til videre, og gleder oss til flere bilder og oppdateringer ettersom de vokser. <3
 

aaMor-Dovra har gjort en vanvittig god jobb og stått på for alle barna sine. Jeg er så veldig stolt av Dovra’en min, og gleder meg allerede veldig til hennes neste kull. Men i mellomtiden skal hun få en lang og god pause, som det hittil ser ut til at hun nyter godt av. Hun har gått opp masse i vekt allerede. Så mye at hun nå veier mer enn hva hun gjorde ved paringen. Det er jo veldig bra!

 

aaa aaaaEik er den eneste hamsterungen som er igjen fra Kull 31. Jeg har fortsatt ikke bestemt meg om hun skal beholdes, eller om hun skal flytte til fôrvert før eller etter hennes planlagte kull. Akkurat nå stresser jeg ikke med det. Vi bare koser oss og blir kjent, og nyter de fine dagene vi har sammen! Det er absolutt ikke vanskelig med denne frøkna. Hun er virkelig helt fantastisk! Snill, god og rolig, samtidig som hun er litt lik sin mor; sta, energisk og med egne meninger.

 

aaaaa aaaaaa aaaaaaa aaaaaaaa aaaaaaaaaDenne oransje grisen er fra Kateogdyrenes oppdrett i Stavanger – Tusen takk til Kate! Heggs nye mor var så snill å hjelpe meg med frakt av han – Takk så mye for det! Kateogdyrenes Sony er en Red eyed Caramel Longhaired Rex hanne som ble født 16. Januar i år. Det er planlagt at han skal få bli far til to kull hos oss i sommer, begge med frøkner fra Kull 31. Gorm, som vi kaller han her, er en veldig rolig, avslappet og litt sjenert gutt.  Han lar seg håndtere kjempegodt, men trenger litt tid til å bli husvarm. Gorm er utrolig flott! Med det fineste bamse-ansiktet jeg har sett på lenge, den sterke og flotte fargen, og sine krøllete værhår. Alle hans avkom vil bli både Rust– og Rex-bærere, uten at jeg tenker å avle videre på disse genene.

Ta en titt innom å se på de oppdaterte kullplanene våre!

 

aaaaaaaaaaI går var jeg en tur innom posten og hentet to gigantiske hjul. Disse er de samme som de forrige jeg kjøpte, bare med 28cm i diameter. Det var Frost og Ronja som fikk den store æren av disse hjulene, og begge er hekta.

 

aFrost <3

 

aaaaaaaaaaaJeg har iløpet av det siste året blitt bitt hardt av Bonsaibasillen. I går kom det to nye trær til oss, som skal få det så fint her. De pryder Hamsterhiet og skaper god vårstemning. Itillegg til et par på stua, så kan man vel trygt si at jeg har fått grønne fingre. Navn får de selvsagt også! Fra høyre; Michiko (skjønnhetens barn), Setsuko (muligheter), Susumu (fortsettelsen).

 

aaaaaaaaaaaaPå stua har vi Fuyuki (vintertre), som vi kjøpte halvdød til nedsatt pris på IKEA. Han har virkelig kommet seg godt, og gitt meg masse mestringsfølelse – hehe!

Author: hamsterhiet.com

3 thoughts on “Vårstemning i Hiet

  1. Rekommenderar du helst det på 20 eller 28 cm? Är hjulene sån verkligen helt stilla liksom?

    1. 20cm pleier være nok til en normal syrisk hamster altså. Men Ronja spesielt er både ganske så brei og lang, og da blir det til at hun løper med en liten bøy i ryggen i sitt 18cm. Disse hjulene er så og si helt lydløse, veldig fine og deesignet slik at de krasjer ikke i møbler og burkanten. :)

  2. Bonsaier er kjempe flotte! Uten at jeg har vært noe særlig fan av de overnevnte filmene, hehe. Neida, de må vannes annenhver dag (så man trenger jo alltids noen som kan passe på de når man er bortreist, men vi må jo det uansett med alle pelsballene, så for oss spiller det ingen rolle), og trimmes et par ganger i året. Evt pottes om når det blir trangt for de.

    Tusen takk! Alltid hyggelig når du tar turen innom. :D Håper dere koser dere på 1. Mai, og nyter sola!

Comments are closed.