Kullplaner & venteliste

Syrisk gullhamster

Husk å lese kjøpsinformasjon før du sender meg en forespørsel om å stå på venteliste.

Det er viktig at du gjør dette, før du sender meg en mail og forteller litt om hva du kan tilby en av våre hamstere. Jeg bruker mye tid på å gjøre informasjonen så lett tilgjengelig som mulig, og der står all generell informasjon du trenger å vite.

Hamsterne fra Hamsterhiet, uansett art, selges som kjæledyr og uten avlsrettigheter med mindre annet er avtalt med meg på forhånd!

Jeg kjører ikke lenger felles venteliste for oppdrettere. Oppdrettere som ønsker hamsterunger til avl må selv holde seg oppdatert på kullplaner, og dermed skrive seg på liste for spesifikke kull. Vennligst ikke skriv deg på liste for flere kull enn det som er aktuelt for deg å kjøpe fra.

Når et aktuelt kull er mellom tre og fire uker vil jeg begynne å ta reservasjoner. Da får oppdrettere velge først, og deretter følger jeg ventelisten for kjæledyr ovenfra.

Får jeg ikke svar innen rimelig tid og antall mailer/sms, går jeg videre til neste på ventelisten. Endringer kan derfor komme underveis i reservasjonsprosessen.

Jeg som oppdretter tar meg retten til å beholde en unge ut leveringsklar dato, selvom den er reservert. Hvis det skjer så får du tilbud om en annen hamsterunge.

VENTELISTE KJÆLEDYR
HØSTEN 2023

NavnNotat

KULLPLANER

Kullplaner er aldri helt fastsatt, og dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis.

Kullene listes opp med nummer og navngis med forskjellige uavhengige temaer.

MOTHERFATHER
“KRØLLA”

Cricetos
Tillykke


Mink Rex LH
“TRITON”

Hamsterhiets
TRUMARGO
Triton


ReSilvercaramel LH
Vår 2024
MOTHERFATHER
“ARIEL”

Hamsterhiets
TRUMARGO
Ariel

Brown eared Sable LH
“NORM”

Hamsterhiets
STORMKRØLL
Norm


Cream Rex Satin LH
Vår 2024
MOTHERFATHER
“ATTINA”

Hamsterhiets
TRUMARGO
Attina

Caramel LH
“RAMS”

Mapilamis
Ramslök

Brown eared Sable LH
Vår 2024
MOTHERFATHER
“STACY”

Hamsterhiets
STORMKRØLL
Stacy

Sable Rex LH
“TIAN”

Hamsterhiets
TRUMARGO
Sebastian


Copper LH
Vår 2024