Velkommen til Hamsterhiet Thor, Drage, Varga og Vitra!

 

Jeg var jo ganske sÄ bestemt pÄ at jeg skulle beholde ei jente fra Heddas siste kull. Men ettersom det bare dukket opp smÄ Dovra- og Hedda-kopier var det ikke aktuelt likevel. Derfor valgte jeg Ä importere nye dyr nok en gang. Denne gangen ble det fire nye svensker pÄ meg, og med hjelp fra bÄde norske, danske og svenske oppdrettere fikk jeg levert og hentet totalt fjorten hamstere pÄ én eneste helgetur. Turen startet tidlig sÞndag morgen og vi var hjemme sent mandag kveld. Vi har mÞtt fire forskjellige oppdrettere, campet pÄ campinghytte pÄ Ullaredcampingen, shoppet litt og kost oss masse!

 

Vallmos Hjortron “Thor”
aVi Þnsker Vallmos Hjortron velkommen til oss, og takker Emilia v. Vallmos Hamsteruppfödning sÄ mye for at vi fikk kjÞpe ham! Jeg vurderte ganske lenge Ä kalle han for Trond, men det blir for likt Trym. Derfor har jeg valgt Ä stokke om litt pÄ bokstavene i stamtavlenavnet hans, og heller kalle han for Thor. Thor er en nydelig langhÄret Brown eared Silversable gutt, som vi gleder oss til Ä bli kjent med! Thor er allerede en stor gutt, og ble fÞdt 1. April. Han har fÄtt masse tykk og lang pels, og ser rÄflott ut!

 

 

 

cccFlingans Be Like Gold “Drage”
Drage, som jeg har valgt Ä kalle ham, er en liten langhÄret Copper gutt, fÞdt 30. April hos Ronja v. Flingans Hamsteruppfödning. Han er fortsatt veldig liten, og var jo akkurat leveringsklar da vi hentet han. Men jeg kan allerede nÄ se at han er bÄde bra typemessig og mild lynnemessig. Vi leder oss til Ä se hvordan han utvikler seg!

 

 

 

 

bMapilamis Hanna “Vitra” og Mapilamis Hetty “Varga”
Vitra (Hanna, Silvermink Satin LH) og hennes kullsÞster Varga (Hetty, Silvermink LH), vil sammen med Hamsterhiets Hegra vÊre oppdrettets fremtidige avlshunner. Jeg har stÄtt kjempelenge pÄ liste for akkurat dette kullet. Derfor ble jeg utrolig glad nÄr det til slutt lÞste seg. Enda mer glad ble jeg da det dukket opp sÄ mange flotte jenter, og at jeg atpÄtil fikk ta med meg to(!) av dem hjem. NÄ har jeg nemlig de hannene jeg tenger, og enda litt til, sÄ det skal bli moro med et par importfrÞkner. Jentene er fÞdt 27. April, og kun noen dager eldre enn Drage. Vi takker Margareta v. Mapilamis Hamsteruppfödning for at vi fikk ta med oss Vitra og Varga hjem til Norge, og gleder oss utrolig masse til fortsettelsen.

 

 

Disse nye avlsdyrene kom til en beleilig tid! Til sensommeren og hÞsten er de 4-5 mÄnder gamle, og klare til dyst. Det er en fin tid for dem Ä fÄ fÞrste kull, samt en fin tid Ä starte oppdrettet igjen etter sommerferie. Jeg kommer til Ä legge ut de nye kullplanene for hÞsten ila. dagen i dag.

Jeg fikk tatt noen raske bilder av dem da jeg satte dem i sine nye bur. BÄde hamsterne og menneskene er utslitte etter den lange reisen, sÄ nÄ skal vi ta en velfortjent hvil alle sammen. Jeg satser pÄ Ä fÄ tatt nye bilder av dem til helgen. Imellomtiden skal vi bare kose oss med de nye stumpene vÄre!

a aa aaa aaaa aaaaaa aaaaaaaThor

c cc cccDrage

bVarga bakerst og Vitra til hĂžyre, samt deres sĂžster Hilda som skal nordover om et par uker.

bb bbbVitra

bbbbVarga

Author: hamsterhiet.com