Velkommen Dovra!

 

En liten oppdatering
Jeg tenkte å komme med en liten oppfølger til forrige innlegg. Det kom ingen hamsterunger hos Ronja 19. November. Hun sluttet å gå opp i vekt en uke etter paring, og det lille som var av en kulemage forsvant! Jeg lurer rett og slett på om hun har hatt et innbilt svangerskap. Derfor paret vi henne opp igjen, og håper på hamsterunger Fredag 13. Desember. Tok ikke paringen denne gangen er jeg redd det er Brage som ikke presterer, og vi vil prøve med en annen hanne. Kull 31 med Sunná er fortsatt i planleggingsstadiet, og jeg har ikke enda bestemt meg for hva som skjer videre med Tetra. Jeg må selvsagt beklage for alle forsinkelser og ubeleiligheter til alle dere på reservasjonslisten min.

 

aaVelkommen Dovra!
Jeg har tidligere nevnt her på bloggen at jeg nå leder inn mot en pause. Nå som jeg jobber halv stilling fremfor hel, har jeg litt ekstra tid til overs som jeg ønsker å bruke på oppdrettet. Derfor blir det et par flere kull enn først tenkt for vinteren og våren. Derfor har jeg også valgt å ta inn nye linjer, for å ikke stoppe helt opp. Etter å ha lett og lett etter nye linjer, endte jeg til slutt opp med å kjøpe enda en frøken fra Tina som driver Trolltussenshamsteroppdrett.

Trolltussens Dovra – Silversable Longhaired
Født: 05. November 2013
Mor: Kokolandias Hedvig – Sable Lh
Far: Litentass’ Frazze – Silversable Lh

Dovra er en Silversable frøken fra et kull på hele seksten(!) hamsterunger. Altså har hun hatt en fantastisk mor som forbilde de første ukene av sin levetid. Hittil virker hun som en fantastisk hamsterunge! Hun er uredd og selvsikker, og Tina har gjort en strålende jobb nok en gang! Hun er faktisk Black eyed, så nå vil det komme flere kullsvarte bebisøyne her hos oss fremover. Samt er det en 50% sjanse for at hun bærer på Cinnamon, som jeg jo håper, for å kunne fortsette å avle etter Mink og Silvermink. Jeg var så heldig som fikk være med å bestemme et navn til henne på D, siden dette var Tinas D-kull. Da ble det altså Dovra, som jeg synes passer henne godt!


aVelkommen!

Author: hamsterhiet.com

2 thoughts on “Velkommen Dovra!

Comments are closed.