God jul!

Muligens litt tidlig.. Men fordi jeg vet at jeg er veldig opptatt og stresset i jula, sÄ Þnsker jeg alle vÄre lesere en god jul pÄ forskudd!

Vi er sÄnne matforeldre som skjemmer dyrene vÄre litt ekstra bort i jula. Torkel har bla. fÄtt bÄde sjokoladekalender og pakkekalender. Hamsterne fÄr selvsagt ogsÄ noe ekstra! Immotsetning til Torkel og kaninene, sÄ fÄr ikke hamsterne innpakkete julegaver. Men heller noe godt de ikke fÄr til hverdags.

Bare en liten oppdatering.. Det ble ingen hamsterunger hos Ronja Fredag 13. Desember, dessverre. Sunnà har ankommet Hamsterhiet, og snart henter vi Butler. Jeg har funnet lÞpetider pÄ bÄde Ronja og Sunnà, og paringer vil snart finne sted. Det blir ingen fler kull hos oss i 2013, for det rekker vi nemlig ikke! Derfor gleder vi oss stort til Ä starte 2014 med noen smÄ, hÄrlÞse og pipende nyttÄrsmirakler!

sDette kjÞpte jeg til hamsterne i dag, og bÞr holde til godt over nyttÄr!

Blir dyrene dine gjort litt ekstra stas pÄ i jula?

GOD JUL!
:)

Author: hamsterhiet.com

1 thought on “God jul!

  1. Det er klart! Synes jo vi skal gjÞre litt ekstra stas pÄ dyrene ogsÄ ;)

    SÄ hyggelig Ä lese, Eva Marie! Tusen takk for hyggelig kommentar, og jeg beklager for veldig sent svar! Du fÄr bare spÞrre om det skulle vÊre noe. OgsÄ hÄper jeg Ä se deg som aktiv oppdretter om ikke lenge. Det hadde vÊrt moro! Vi trenger flere flinke oppdrettere. :D

Comments are closed.