Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Blogg kategorier
Blogg Arkiv

 

Sist oppdatert 20. Februar 2015
Minner om at dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis! Ønsker du å stå på liste for et av de planlagte kullene må du lese kjøpsinformasjon og sende meg en mail.


 

HAMSTERHIETS KULL 3636 
Mor:
Hamsterhiets Sjura Frostdatter - Silversable Lh
Far: Baltus – Golden Lh

Paring: Mars
Termin: Midten av Mars
Leveringsklare: Midten av April

Farger og hårlag: Golden, Silver grey, Cinnamon, Re Silvergrey, med og uten umb. Ingen Cream-baserte, alle Creambærere og langhårete.

Info: Sjura er en fin frøken fra Kull 34, mellom Dovra og Frost. Vi har veldig gode erfaringer med Dovra sine morsegenskaper. Hun har selv vært en enestående mor tre ggr. tidligere. Samt har vi brukt Sjuras helsøster fra Kull 23, Nordisa, i avl, som også imponerte oss noe voldsomt. Vi er naturligvis spente!


 

HAMSTERHIETS KULL 37
37Mor: Hamsterhiets Snøhetta Baltusdatter - ReSg Lh
Far: Hamsterhiets Tyrion Bragessønn “Kåre” - ReSg Lh Satin

Paring: April
Termin: Mai
Leveringsklare: Juli

Farger og hårlag: Red eyed Silvergrey, het og hom. Muligens også Ivory og white, dersom Kåre er bærer av Cream. Samt også Silvermink med het og hom silver, om han bærer Cream og Snøhetta er Umb. Alle blir langhårete, og 50% Satin.

Info: Det er utrolig moro å kunne fortsette med Dovra sine linjer. Jeg håper Snøhetta har arvet sine gode morsegenskaper fra mamma-Nordisa og mormor-Dovra. Dette blir også et veldig etterlengtet Satin-kull, og jeg håper på mange flotte og skinnende hamsterstumper. Pappa-Kåre har en vanvittig lang, fluffy og skinnende pels, og er snill som dagen er lang.