Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Blogg kategorier
Blogg Arkiv

 

Sist oppdatert 14. Desember 2014
Minner om at dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis! Ønsker du å stå på liste for et av de planlagte kullene må du lese kjøpsinformasjon og sende meg en mail.


 

aaaHAMSTERHIETS KULL 34
Mor: Trolltussens Dovra Frazzesdatter – Silversable Lh
Far: Frost BragessønnSilvermink Lh

Paring: Lørdag 6. Desember
Termin: Mandag 22. Desember
Leveringsklare: Onsdag 28. Januar

Farger og hårlag: Silversable (het og hom silver), Sable, Ivory, White, Cream.

Info: Dersom Dovra har kommet seg godt etter sine to første kull vil jeg vurdere å sette et tredje og siste kull i November. Forrige gang denne kombinasjonen ble gjort (kull 32) fikk vi utrolig flotte, godlynte,  friske, store og bra typemessige unger.


 

HAMSTERHIETS KULL 35jj
Mor:
Hamsterhiets Nordisa Frostdatter – Silversable Lh
Far:

Paring:
Termin:
Leveringsklare:

Farger og hårlag:

Info: Nordisa er en fin frøken jeg satt ut på fôr fra Kull 32, og vi gleder oss til å se hvordan hun har utviklet seg. Nordisa er prikk lik sin mor Dovra, og jeg håper at hun også har arvet hennes gode morsinstinkt. Ettersom vi ikke lenger kan bruke hannen tiltenkt Nordisa er vi på utkikk etter en ny. Dette kullet blir derfor utsatt på ubestemt tid.