Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Kategorier
Arkiv

 

Sist oppdatert 28. August 2016
Minner om at dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis! Ønsker du å stå på liste for et av de planlagte kullene må du lese kjøpsinformasjonen først!

  • Det er flere kull på gang, mot sensommer og høst. Se “Aktuelle kull” for mer informasjon. Det går an å sette seg på venteliste.

 


 

HAMSTERHIETS KULL 51

iuytMor: Hamsterhiets Snøspurv Hydrasdatter – Re Cream Satin Lh
Far: Vallmos Hjortron “Thor” – Brown eared Silversable LH

Paring: November
Termin:
November
Leveringsklare:
Desember

Mer informasjon kommer!

 


 

HAMSTERHIETS KULL 52
9uygf
Mor:
Mapilamis Hetty “Varga” - Silvermink Lh
Far: Ikke bestemt enda

Paring: Desember
Termin:
Desember
Leveringsklare:
Februar

Mer informasjon kommer!

 


 

HAMSTERHIETS KULL 53
piouytgv
Mor:
Mapilamis Hanna “Vitra” - Silvermink Satin Lh
Far: Ikke bestemt enda

Paring: Januar
Termin:
Januar
Leveringsklare:
Mars

Mer informasjon kommer!