Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og Campbells siden 2016, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert som den eneste i Oslo og den eneste oppdretteren av Campbells.
 
Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

Sist oppdatert 9. April 2017
Minner om at dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis! Ønsker du å stå på liste for et av de planlagte kullene må du lese kjøpsinformasjonen først!

  • NB! Vi har mange ledige hamsterunger for salg fra Kull 56, og vi kommer ikke til å sette paring til Kull 57 før disse er sikret hjem. Det går også an å sette seg på ventelisten, men da må det medregnes litt ventetid (mulig over sommeren).

 


 

HAMSTERHIETS KULL 57b

Mor: Hamsterhiets Katania Spurvasdatter - Cream LH
Far: Le Terrier De Sheldon Breizh “Balder” - Golden LH

Paring: 20. April
Termin:
6. Mai

Katania ->

 

 

 


 

HAMSTERHIETS KULL 58
a (6)
Mor: Eyos Widowmaker “Frøya” – Sable LH
Far: ?

Paring: Mai
Termin:
Mai

Frøya ->

 

 

 


 

HAMSTERHIETS KULL 59aaa (4)

Mor: Picus ? - Golden LH
Far:
 Grom - Silvermink Roan Satin LH

Paring: Juli
Termin:
Juli

Grom ->

 

 


 

HAMSTERHIETS KULL 60aa

Mor: Hamsterhiets Snøspurv Hydrasdatter – ReCream Satin LH
Far: ?

Paring: Juli
Termin:
Juli

Spurva ->

 

 


 

HAMSTERHIETS KULL 60mmm

Mor: Philippos ? – Mink KH
Far: Hamsterhiets Fjellerke Huginsønn - Mink Satin LH

Paring: August
Termin:
August

Fjellerke ->