Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Blogg kategorier
Blogg Arkiv

 

Sist oppdatert 10. September 2014
Minner om at dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis! Ønsker du å stå på liste for et av de planlagte kullene må du lese kjøpsinformasjon og sende meg en mail.


 

H344AMSTERHIETS KULL 33
Mor: Hamsterhiets Bjørk Rhaegalsdatter – Sg Hom Umb Lh
Far: Kateogdyrenes Sony “Gorm” – Caramel Rex Longhaired

Paring: Tirsdag 2. September
Termin:
Torsdag 18. September
Leveringsklare:
Fredag 24. Oktober

Farger og hårlag: Silversable, Sable, Silvermink, Mink, Re/Be Cream, Re/BeIvory, Re/Be Silvergrey. Alle Rex-bærere.

Info: Jeg tenker å sette et kull på Dovras datter, Bjørk, fra hennes første kull (31). Bjørk bærer Cinnamon og Cream, samt er hun Umb og Sg. Så med Gorm, som er rødøyet og Cream-basert, blir dette noen flotte unger!


 

HA355MSTERHIETS KULL 34
Mor: Hamsterhiets Eik Rhaegalsdatter – Sg Hom Umb(?) Lh
Far: Kateogdyrenes Sony “Gorm” – Caramel Rex Longhaired

Paring: Slutten av September
Termin: Midten av Oktober
Leveringsklare: Slutten av November

Farger og hårlag: Re/Be Cream, Re/Be Ivory, Re/Be Silvergrey. Evt også Silversable, Sable, Silvermink, Mink, dersom Eik er Umb. Alle Rex-bærere.

Info: Jeg tenker å sette et kull på Dovras datter, Eik, fra hennes første kull (31). Dette for å se om Eik er Umbrous, eller ikke. Eik bærer Cinnamon og Cream, samt er hun muligens også Umb. Så med Gorm, som er rødøyet og Cream-basert, blir dette noen flotte unger! Gorm har dessverre blitt syk, og jeg ser det derfor ikke som aktuelt å pare han opp med Eik i midten av Juli likevel. Det blir derfor til at vi utsetter dette kullet til sensommer/høst.


 

aaaHAMSTERHIETS KULL 35
Mor: Trolltussens Dovra Frazzesdatter – Silversable Lh
Far: Frost BragessønnSilvermink Lh

Paring: November
Termin: November
Leveringsklare: Desember/Januar

Farger og hårlag: Silversable (het og hom silver). Muligens Ivory og White, dersom Dovra ikke er Umb Hom. Ingen rødøyede eller satin, alle Lh og Cinnamon-bærere.

Info: Dovras tredje kull, Frost sitt andre. Samme krysning som i Kull 32.