Kullplaner & venteliste

Syrisk gullhamster

Husk å lese kjøpsinformasjon før du sender meg en forespørsel om å stå på venteliste.

Det er viktig at du gjør dette, før du sender meg en mail og forteller litt om hva du kan tilby en av våre hamstere. Jeg bruker mye tid på å gjøre informasjonen så lett tilgjengelig som mulig, og der står all generell informasjon du trenger å vite.

Hamsterne fra Hamsterhiet, uansett art, selges som kjæledyr og uten avlsrettigheter med mindre annet er avtalt med meg på forhånd!

Jeg kjører ikke lenger felles venteliste for oppdrettere. Oppdrettere som ønsker hamsterunger til avl må selv holde seg oppdatert på kullplaner, og dermed skrive seg på liste for spesifikke kull. Vennligst ikke skriv deg på liste for flere kull enn det som er aktuelt for deg å kjøpe fra.

Når et aktuelt kull er mellom tre og fire uker vil jeg begynne å ta reservasjoner. Da får oppdrettere velge først, og deretter følger jeg ventelisten for kjæledyr ovenfra.

Får jeg ikke svar innen rimelig tid og antall mailer/sms, går jeg videre til neste på ventelisten. Endringer kan derfor komme underveis i reservasjonsprosessen.

Jeg som oppdretter tar meg retten til å beholde en unge ut leveringsklar dato, selvom den er reservert. Hvis det skjer så får du tilbud om en annen hamsterunge.

VENTELISTE KJÆLEDYR
HØSTEN 2023

NavnNotat

MAI 2023 HAR JEG TØMT VENTELISTEN!

FORDI DET IKKE BLE NOEN KULL HØSTEN 2022 OG VÅREN 2023 HAR JEG TATT UTGP. I AT POTENSIELLE KJØPERE IMELLOMTIDEN HAR FUNNET HAMSTER ET ANNET STED.

JEG HAR LAGRET EN KOPI AV DEN FORRIGE VENTELISTEN, SÅ DERSOM DU FREMDELES ØNSKER Å BEHOLDE PLASSEN DIN PÅ VENTELISTEN KAN DET LA SEG GJØRE OM DU SENDER MEG EN MAIL.


KULLPLANER

Kullplaner er aldri helt fastsatt, og dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis.

Kullene listes opp med nummer og navngis med forskjellige uavhengige temaer.

MOTHERFATHER
Cricetos
Muffin

Black Rex Longhaired
Hamsterhiets
Lille VADDAVILLE

Dove Umbrous Longhaired

HØSTEN 2023

MOTHERFATHER
Cricetos
Tillykke

Mink Rex Longhaired
Hamsterhiets
HALLINE Storm King

Caramel Satin Rex Longhaired

HØSTEN 2023

MOTHERFATHER
Mapilamis
Margot

Brown eared Silversable Longhaired
Hamsterhiets
ELDIPPA True Believer

ReCaramel Longhaired

HØSTEN 2023