Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og Campbells siden 2016, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert som den eneste i Oslo og den eneste oppdretteren av Campbells.
 
Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

Sist oppdatert 20. Februar 2017
Minner om at dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis! Ønsker du å stå på liste for et av de planlagte kullene må du lese kjøpsinformasjonen først!

  •  NB! Vi har flere aktuelle kull! De under “Aktuelle kull” i menyen ovenfor.

 


 

HAMSTERHIETS KULL 57

uhgfvcMor: Hamsterhiets Snøspurv Hydrasdatter – Re Cream Satin LH
Far: Mountain Twigg’s Aamadeus – Brown eared Silvergrey Umb LH

Paring: 19. Februar
Termin:
7. Mars
Leveringsklare:
April

Cream, Ivory, Caramel, Silvercaramel, Sable, Silversable, BøSable, BøSilversable, Silvergrey, Brown eared Silvergrey med og uten umb, Rust med og uten Umb, Golden med og uten Umb.
Alle LH, alle bærere av rødøyet, med og uten Satin.

 


 

uyyfgHAMSTERHIETS KULL 58

Mor: Hamsterhiets Katania Spurvasdatter - Cream LH
Far: Grom – Silvermink Roan Satin LH

Paring: Mars
Termin:
Mars
Leveringsklare:
April

Ingen hamsterunger selges til avl, da jeg ønsker å begrense avlen på roan-linjene mine. Jeg skal selv sette en ikke-satin og ikke-silver Roan hann ut på fôravtale.

 


 

HAMSTERHIETS KULL 59

uhgfvcMor:
Hamsterhiets Snøspurv Hydrasdatter – Re Cream Satin LH
Far:
Mountain Twigg’s Aamadeus – Brown eared Silvergrey Umb LH

Paring: Juli
Termin:
Juli

Om Spurva kommer seg godt etter sitt andre kull vil jeg vurdere å sette et tredje og siste kull på henne før hun fyller et år i Juli.

 


 

kullplaner-copyHAMSTERHIETS KULL 60

Mor:
MountainTwigg’s Alwina - Brown eared Silversable LH
Far: Ikke enda bestemt

Paring: Juli
Termin:
August

Alwinas andre og siste kull.

 


 

uyyfgHAMSTERHIETS KULL 61

Mor: Hamsterhiets Katania Spurvasdatter - Cream LH
Far: Grom – Silvermink Roan Satin LH

Paring: August
Termin:
August

Ingen hamsterunger selges til avl, da jeg ønsker å begrense avlen på roan-linjene mine. Jeg skal selv sette en ikke-satin og ikke-silver Roan hann ut på fôravtale.