Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster, Campbells og Vinterhvit dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp?
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg!
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

Kullplaner 2019; Syrisk gullhamster

  • Kullplaner er aldri helt fastsatt, og dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis!
  • Kullene listes opp med nummer og navngis med forskjellige uavhengige temaer.

 

HØST 2019; September og Oktober

  • Hamsterhiets Snøfnugg Trillasdatter (BøWhite LH) + Hamsterhiets Brutus Brakarsønn (Golden LH)
  • Hamsterhiets Daffodil ByLutra (Sable LH) + Hamsterhiets Skyflyer ByFrostig (Silvercopper Rex LH)
  • Hamsterhiets Tulla Krullasdatter (Brown eared Silversable Rex LH) + Hamsterhiets Oryctolagus Cuniculus (Rust LH)
  • Hamsterhiets ElviraMadigan Krullasdatter (Silversable Rex LH) + Hamsterhiets Emmet Dale (Golden Satin WB LH)

 


 

Venteliste 2019; Syrisk gullhamster

Husk å lese kjøpsinformasjon før du sender meg en forespørsel om å stå på venteliste. Det er viktig at du gjør dette, før du sender meg en mail og forteller litt om hva du kan tilby en av våre hamstere. Les også kullplaner og annen relevant informasjon om det kullet du ønsker hamsterunge fra, før du henvender deg. Jeg bruker mye tid på å gjøre informasjonen så lett tilgjengelig som mulig, og der står all generell informasjon du trenger å vite.

  • Når et aktuelt kull er mellom tre og fire uker vil jeg begynne å ta reservasjoner. Da følger jeg listen ovenfra og den som står øverst får velge først.
  • Får jeg ikke svar innen rimelig tid og antall mailer/sms, går jeg videre til neste på ventelisten. Endringer kan derfor komme underveis i reservasjonsprosessen.
  • Minner om at jeg som oppdretter tar meg retten til å beholde en unge ut leveringsklar dato, selvom den er reservert. Hvis det skjer så får du tilbud om en annen hamsterunge.
  • Hamsterne fra Hamsterhiet, uansett art, selges som kjæledyr og uten avlsrettigheter med mindre annet er avtalt med meg på forhånd!

 

 

 

Kjøpers navn Kjønn Utseende Ønsket kull Planer
Marita B. Rex Avl
Malin J. Hunn Cream, SG, LH Kos
Camilla B. Kos
Mia E. K. J. Kos
Martin H. Høsten Kos
Julie D. Høsten Kos
Iwona Hunn Lysebrun Kos
Synne E. R. Hann Sand, lys grå Høsten Kos
Patriq og Nora Høsten Kos
Kariann T. B. Høsten Kos