Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Blogg kategorier
Blogg Arkiv

 

Sist oppdatert 3. Oktober 2014
Minner om at dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis! Ønsker du å stå på liste for et av de planlagte kullene må du lese kjøpsinformasjon og sende meg en mail.


 

H344AMSTERHIETS KULL 33
Mor: Hamsterhiets Bjørk Rhaegalsdatter – Sg Hom Umb Lh
Far: Kateogdyrenes Sony “Gorm” – Caramel Rex Longhaired

Paring:
Termin:

Leveringsklare:

Farger og hårlag: Silversable, Sable, Silvermink, Mink, Re/Be Cream, Re/BeIvory, Re/Be Silvergrey. Alle Rex-bærere.

Info: Jeg tenker å sette et kull på Dovras datter, Bjørk, fra hennes første kull (31). Bjørk bærer Cinnamon og Cream, samt er hun Umb og Sg. Så med Gorm, som er rødøyet og Cream-basert, blir dette noen flotte unger!

NB!
Vi har hatt litt problemer med paring, ettersom Gorm ikke helt får det til. Vi må se an hva som skjer videre.


 

aaaHAMSTERHIETS KULL 34
Mor: Trolltussens Dovra Frazzesdatter – Silversable Lh
Far: Frost BragessønnSilvermink Lh

Paring: November
Termin: November
Leveringsklare: Desember/Januar

Farger og hårlag: Silversable (het og hom silver), Sable, Ivory, White, Cream.

Info: Dersom Dovra har kommet seg godt etter sine to første kull vil jeg vurdere å sette et tredje og siste kull i November. Forrige gang denne kombinasjonen ble gjort (kull 32) fikk vi utrolig flotte, godlynte,  friske, store og bra typemessige unger.