Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

NB!
Nettsiden er under konstruksjon! Noen småjursteringer gjenstår enda (bla. tekstfarge i menyen og størrelsen på headeren), men dette har jeg ikke mulighet til å fikse på før i midten av Juli. Jeg har iallefall fått opp menyen igjen, så nettsiden er omsider oppe og går igjen. Håper dere liker det nye designet! :)
Til salgs nå!

Hamsterhiets Reidar Tyrionssønn fra Kull 36 er fortsatt til salgs, og hans søster Runa Tyrionsdatter leter fortsatt etter en fôrvert. Ta kontakt for mer informasjon, eller se under "Til salgs" i menyen ovenfor.

Kategorier
Arkiv

 

Sist oppdatert 27. Mai 2015
Minner om at dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis! Ønsker du å stå på liste for et av de planlagte kullene må du lese kjøpsinformasjon og sende meg en mail.


 

HAMSTERHIETS KULL 362 - Syv små født på termindagen!

Mor: Hamsterhiets Kvitlenova Baltusdatter – Cinnamon Umb Lh
Far: Hamsterhiets Tyrion Bragessønn “Kåre” - ReSg Lh Satin

Paring: Mandag 4. Mai
Termin: Onsdag 20. Mai
Leveringsklare: Helgen 27/28. Juni

Farger og hårlag: Red eyed Silvergrey og Cinnamon, med og uten Umb. Muligens også ReIvory, ReCream, Mink og Silvermink, dersom Kåre bærer Cream. Alle blir langhårete, og 50% Satin.

Info:
Det er utrolig moro å kunne fortsette med Dovra sine linjer. Jeg håper Kvitlenova har arvet sine gode morsegenskaper fra mamma-Nordisa og mormor-Dovra. Dette blir også et av flere veldig etterlengtet Satin-kull, og jeg håper på mange flotte og skinnende hamsterstumper. Pappa-Kåre har en vanvittig lang, fluffy og skinnende pels, og er snill som dagen er lang. Kvitlenova er en frøken med veldig mye fart og nysgjerrighet i seg, og som ikke sier nei til en tur opp av buret eller en liten godbit.

Dersom dette kullet blir vellykket kommer jeg til å beholde eller sette en fin frøken ut på fôr, som mot vinteren skal få et kull med Floki. Det er mye mulig jeg setter ut en hanne på fôr også, dersom det dukker opp en fin satin-gutt, som jeg kan ha litt i bakhånd.


 

3HAMSTERHIETS KULL 37

Mor: Hamsterhiets Sjura Frostdatter - Silversable Lh
Far: Colourpoints Ugli “Floki” - Mink Satin Lh

Paring: Slutten av Juni
Termin: Midten av Juli
Leveringsklare: August

Farger og hårlag: Sable, Silversable, Mink, Silvermink, Ivory og Cream. Alle blir langhårete, og 50% Satin.

Info: Sjura er en fin frøken fra Kull 34, mellom Dovra og Frost. Vi har veldig gode erfaringer med Dovra sine morsegenskaper. Hun har selv vært en enestående mor tre ggr. tidligere. Samt har vi brukt Sjuras helsøster fra Kull 23, Nordisa, i avl, som også imponerte oss noe voldsomt. Vi er naturligvis spente!


 

4HAMSTERHIETS KULL 38

Mor: Hamsterhiets Snøhetta Baltusdatter - ReSg Lh
Far: Colourpoints Ugli “Floki” - Mink Satin Lh

Paring: Slutten av Juni
Termin:
Midten av Juli
Leveringsklare:
August

Farger og hårlag: Red eyed Silvergrey (med og uten umb), Cinnamon (med og uten umb) ReIvory, ReCream, Mink, Silvermink. Alle blir langhårete, og 50% Satin.

Info: Det er utrolig moro å kunne fortsette med Dovra sine linjer. Jeg håper Snøhetta har arvet sine gode morsegenskaper fra mamma-Nordisa og mormor-Dovra. Dette blir også et veldig etterlengtet Satin-kull, og jeg håper på mange flotte og skinnende hamsterstumper.


 

HAMSTERHIETS KULL 39
5
Mor:
Colourpoints Minneola “Tundra” – ReCream Lh
Far: Hamsterhiets Frost Bragesønn - Silvermink Lh

Paring: Midten av Juli
Termin:
Slutten av Juli
Leveringsklare:
September

Farger og hårlag: ReCream, ReIvory, Mink og Silvermink. Alle Lh.

Info: Dette blir Tundra sitt første kull hos oss, og vi er naturligvis spente på hva vår første danske frøken har å by på. Hennes mor var en veldig god mor til sitt kull, så jeg tror og håper hun vil gjøre en god jobb! Dette blir Frost sitt fjerde kull. Hovedsakelig ønsker jeg å sette Tundra sammen med Frost. Men viser det seg at Kåre bærer Cream er det mulig jeg spør om å få låne han en siste gang (om han fortsatt er sprek nok!), kun for denne gangen. Så kan hun få dra på date med Frost ved en senere anledning.


 

HAMSTERHIETS KULL 40
6
Mor:
Hamsterhiets ??? – Jente fra Kull 36
Far: Colourpoints Ugli “Floki” - Mink Satin Lh

Paring: Oktober
Termin:
Oktober
Leveringsklare:
Desember

Farger og hårlag: Alle blir langhårete, og 50% Satin.

Info: Om alt går bra med Kull 36 vil jeg beholde eller sette ut på fôr en fin og god frøken. Tiden vil vise, dette er veldig usikkert enda!


 

HAMSTERHIETS KULL 40/41
5
Mor:
Colourpoints Minneola “Tundra” – ReCream Lh
Far: Hamsterhiets Frost Bragesønn - Silvermink Lh

Paring: Oktober
Termin:
Oktober
Leveringsklare:
Desember

Farger og hårlag: ReCream, ReIvory, Mink og Silvermink. Alle Lh.

Info: Dersom Tundra viser gode morsegenskaper kommer jeg til å sette flere kull på henne. Hennes mor var en veldig god mor til sitt kull, så jeg tror og håper hun vil gjøre en god jobb!