Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Blogg kategorier
Blogg Arkiv

 

Sist oppdatert 24. Januar 2015
Minner om at dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis! Ønsker du å stå på liste for et av de planlagte kullene må du lese kjøpsinformasjon og sende meg en mail.


 

HAMSTERHIETS KULL 3535555 (11 stk. født 13. jan!)
Mor:
Hamsterhiets Nordisa Frostdatter – Silversable Lh
Far: Baltus – Golden Lh

Paring: 28. Desember
Termin: Tirsdag 13. Januar
Leveringsklare: 20. Februar

Farger og hårlag: Golden, Silver grey, Cinnamon, Re Silvergrey, med og uten umb. Ingen Cream-baserte, alle Creambærere og langhårete.

Info: Nordisa er en fin frøken jeg satt ut på fôr fra Kull 32, og vi gleder oss til å se hvordan hun har utviklet seg. Nordisa er prikk lik sin mor Dovra, og jeg håper at hun også har arvet hennes gode morsinstinkt.


 

HAMSTERHIETS KULL 3635555
Mor:
Hamsterhiets Sjura Frostdatter - Silversable Lh
Far: Baltus – Golden Lh

Paring: Slutten av Mars
Termin: Midten av Mars
Leveringsklare: Midten av April

Farger og hårlag: Golden, Silver grey, Cinnamon, Re Silvergrey, med og uten umb. Ingen Cream-baserte, alle Creambærere og langhårete.

Info: Sjura er en fin frøken fra Kull 34, mellom Dovra og Frost. Vi har veldig gode erfaringer med Dovra sine morsegenskaper. Hun har selv vært en enestående mor tre ggr. tidligere. Samt har vi brukt Sjuras helsøster fra Kull 23, Nordisa, i avl, som også imponerte oss noe voldsomt. Vi er naturligvis spente!