Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Instagram
Kategorier
Arkiv

 

Sist oppdatert 28. Januar 2016
Minner om at dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis! Ønsker du å stå på liste for et av de planlagte kullene må du lese kjøpsinformasjon og sende meg en mail.


 

HAMSTERHIETS KULL 45
kullplaner copy
Mor:
Hamsterhiets Gyda Galesdatter – ReIvory Lh
Far: Hamsterhiets Tordnose Baltussønn – Golden Umb Lh

Paring: Februar
Termin:
Februar
Leveringsklare:
Mai

Farger og hårlag: Mink, Silvermink, Copper, Silvercopper, ReIvory og BøReIvory, ReCream og BøReCream. Alle blir langhårete, og 50% Satin.

Informasjon:
Ettersom det er en mulighet for at Gyda kan være Tort (gul) så vil jeg pare henne med en ikke-creambasert hanne. Vi har vært så heldige å få låne Tordnose fra Cathrine. Tusen takk!


 

HAMSTERHIETS KULL 46
Untitled-1 copyy
Mor:
Silvertussens Hedda - Ivory Lh
Far: Mapilamis Cooper “Viking” - Copper Satin Lh

Paring: 11. Februar
Termin:
27. Februar
Leveringsklare:
2. april

Farger og hårlag: Sable, Silversable, Ivory og Cream. Alle blir langhårete, 50% Satin, bærere av rødøyet og brunøret.

Informasjon:
Hamsterhiet skal sette en jente ut på fôravtale fra dette kullet!


 

HAMSTERHIETS KULL 47
kullplaner vvcopy
Mor:
Hamsterhiets Tindra Rimsdatter - Silvercopper Satin Lh
Far: ? Hamsterhiets Hugin Sigvardsønn - Silvermink Lh

Paring: April
Termin:
April
Leveringsklare:
Juni

Farger og hårlag: Silvermink (het og hom for både Sg og Umb), Silvercopper (het og hom for både Sg og Umb), ReIvory, Brown eared ReIvory, ReWhite, Brown eared White, Mink (het og hom Umb), Copper (het og hom Umb). Alle blir langhårete, 50% Satin.

Informasjon:
Dette bli første kullet for både Tindra og Hugin. Endring av hanne kommer evt. til å skje, dersom jeg finner en som ikke er Silverbasert og uten Satin.


 

HAMSTERHIETS KULL 48
Untitled-1 copy
Mor:
Blåtassens Because Of Love “Ulla” – ReWhite Lh
Far: Colour Point’s Orion - BøSable Satin Lh

Paring: Mai
Termin:
Mai
Leveringsklare:
Juli

Farger og hårlag: Silversable, BøSilversable, Ivory, BøIvory, Silvermink, Silvercopper, ReIvory og BøReIvory. Alle blir langhårete, og 50% Satin. Det er mulig Orion er homozygous Umb, da vil det isåfall bare komme umb-baserte farger.

Informasjon:
Alt ettersom hvordan Ulla sitt andre kull går, om hun kommer seg godt i etterkant, og om dette var en god kombinasjon, vil jeg vurdere å sette et tredje kull på henne. Alternativt vil jeg bruke en annen hanne, Viking.


 

HAMSTERHIETS KULL 49
Untitled-1 copyy
Mor:
Silvertussens Hedda - Ivory Lh
Far: Mapilamis Cooper “Viking” - Copper Satin Lh

Paring: Juli
Termin:
Juli
Leveringsklare:
September

Farger og hårlag: Sable, Silversable, Ivory og Cream. Alle blir langhårete, 50% Satin, bærere av rødøyet og brunøret.

Informasjon:
Alt ettersom hvordan Hedda sitt andre kull går, om hun kommer seg godt i etterkant, og om dette var en god kombinasjon, vil jeg vurdere å sette et tredje kull på henne. Alternativt vil jeg bruke en annen hanne.