Hannah Hegge

Image and video hosting by TinyPic
 
Født: 28.04.1991 (22 år) ♀
Stjernetegn: Tyr
Bosted: Oslo, Karlsrud
Status: Samboer med Emíl
Yrkesstatus: Assistent AKS
 
Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamster-entusiast og oppdretter av Hamsterhiet. Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Hamsterhiet

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Til salgs nå!

Vi har en lang reservasjonsliste nå, og alle hamsterungene i Kull 30 er derfor reserverte. Det går fortsatt an å sette seg på listen for neste kull i Februar/Mars. Ved interesse for stå på listen må du lese kjøpsinformasjon og kullplaner. Det er viktig at du gjør dette før du henvender deg.

Blogg kategorier
Blogg Arkiv

 

Sist oppdatert 14. April 2014
Minner om at dette er kull kun i planleggingsstadiet. Endringer kan komme, det er vanskelig å planlegge alt til punkt og prikke, samt kan diverse utfordringer oppstå underveis! Ønsker du å stå på liste for et av de planlagte kullene må du lese kjøpsinformasjon og sende meg en mail.


 

aaaHAMSTERHIETS KULL 32
Mor: Trolltussens Dovra Frazzesdatter – Silversable Lh
Far: Frost Bragessønn – Silvermink Lh

Paring: Juni
Termin: Juli
Leveringsklare: August

Farger og hårlag: Silversable (het og hom silver). Muligens Ivory og White, dersom Dovra ikke er Umb Hom. Ingen rødøyede eller satin, alle Lh og Cinnamon-bærere.

Info: Dette vil bli Dovras andre kull, og Frost sitt første.


 

jjjjHAMSTERHIETS KULL 33
Mor: Hamsterhiets Bjørk Rhaegalsdatter – Sg Hom Umb Lh
Far: Usikkert

Paring: Juli
Termin: Juli
Leveringsklare: September

Farger og hårlag: Silversable, Sable, Silvermink, Mink, Re/Be Cream og Re/BeIvory.

Info: Jeg tenker å sette et kull på Dovras datter, Bjørk, fra hennes første kull (31). Bjørk bærer Cinnamon og Cream, samt er hun Umb og Sg. Så med den rette hannen (som fortsatt er planleggingsstadiet), blir det noen flotte unger!


 

aaaHAMSTERHIETS KULL 34
Mor: Trolltussens Dovra Frazzesdatter – Silversable Lh
Far: Frost BragessønnSilvermink Lh

Paring:
Termin: November
Leveringsklare: Desember

Farger og hårlag: Silversable (het og hom silver). Muligens Ivory og White, dersom Dovra ikke er Umb Hom. Ingen rødøyede eller satin, alle Lh og Cinnamon-bærere.

Info: Dovras tredje kull, Frost sitt andre. Samme krysning som i Kull 32.