I <3 egg

 

I går kom jeg over et bilde på FB, hvor noen hadde formet et kokt egg som et hjerte. “Genialt!” tenkte jeg, og det tok ikke lange stunden før jeg hadde klart dette selv! Selvfølgelig tok jeg noen bilder!

Slik så de ut etter jeg hadde formet de! Søte <3

Veslemøy <3

Nanna<3

Author: hamsterhiet.com

8 thoughts on “I <3 egg

  1. Kjempestilig!! Åsså så fine bildene blir når de holder et hjerteegg, i forhold til et rundt ett :D Heheh dette MÅ bare prøves! Kjempeflotte bilder av Nanna og Veslemøy!

  2. Kjempe søtt, me hjerte egg til hamsterene. Veslemøy likte veldig godt eggehjerte hun holder det fint og har startet så vidt å spise på det…
    Nanna er kjempesøt på bilde, hun holdt hjerte eggett så fint…
    (fine bilder)

  3. Takk :D
    Selvfølgelig! Jeg formet de med hendene når de fortsatt var varme. Da brukte jeg en spisepinne til å lage det dypeste hakket. Måtte forme de hvert femte minutt før formen satt ordentlig, for de mistet formen sin etterhvert.

Comments are closed.