Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til min hjemmeside og blogg! Mitt navn er Hannah, og her deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet.
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av Syrisk hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF 27.12.2010. Jeg har stort fokus på dyrevelferd og ønsker med denne hjemmesiden å fremme hamsterens status i Norge.
 
Ta deg gjerne en titt rundt på denne hjemmesiden, her kan du lese utdypende om Hamsterhiet, våre hamstere og kull, fakta og tips om Syrisk hamster og masse, masse mer! Hvis du har tid og lyst så legg gjerne igjen en liten hilsen!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål? Da kan kanskje Hamsterhiet være til hjelp. Ikke nøl med å kontakte meg for evt. spørsmål du måtte ha.
 
Telefon: 90667646
E-mail: Hamsterhiet@hotmail.com
YouTube: Hamsterhiet på YouTube
Fb-profil: Legg oss til som venn!
 

 
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

NB!
Nettsiden er under konstruksjon! Noen småjursteringer gjenstår enda (bla. tekstfarge i menyen og størrelsen på headeren), men dette har jeg ikke mulighet til å fikse på før i midten av Juli. Jeg har iallefall fått opp menyen igjen, så nettsiden er omsider oppe og går igjen. Håper dere liker det nye designet! :)
Til salgs nå!

Hamsterhiets Reidar Tyrionssønn fra Kull 36 er fortsatt til salgs, og hans søster Runa Tyrionsdatter leter fortsatt etter en fôrvert. Ta kontakt for mer informasjon, eller se under "Til salgs" i menyen ovenfor.

Kategorier
Arkiv

 

I går kom jeg over et bilde på FB, hvor noen hadde formet et kokt egg som et hjerte. “Genialt!” tenkte jeg, og det tok ikke lange stunden før jeg hadde klart dette selv! Selvfølgelig tok jeg noen bilder!

Slik så de ut etter jeg hadde formet de! Søte <3

Veslemøy <3

Nanna<3

11 Responses to I <3 egg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>