HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.no

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

l kkkkkk k ii fffffffffff ffffff vvv ccccccc c bbb bbb (2) bb (3) bb (2) b aaaa aaa (4) aa a (3) f7 f6 bbbbb bbbb bbb bbb (2)b (2) eeeeeee ee aa øø iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiii i hhhh h bucky aaaaaaaaaaaaa bbbbbbbbb bbbbbbb bbbb bb aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa aaaaaaa aaaaa hhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhh h gggg fff ee ccccc bbbbbb a ååååååå åååøøøøø æ kkkkkk kkkk k iiiiii hhhhhhhhhhhhhhhh g fff ff eeee aaaaaaaa ddddddd ccccccccccccc cccccc bbbbbbbbbbbbbb aaaaaaaaaaa aaaaaaaaa ddddddd ffffffff kkkkkk iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hhhhhhhhhh aaaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *