HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.no

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

Selvom denne årstiden kan være kald, våt og direkte uggen til tider, så skal det også sies at den har med seg et utrolig vakkert dagslys (det lille som er av det, riktig nok!). I dag fikk jeg tatt noen stemningsbilder av hamsterne i det pene lyset, som jeg ble ganske så fornøyd med. Aslak fikk dessverre ikke vært med denne gangen, da jeg ikke ønsker å utsette han for belastning og stress. Han begynner å bli en skranten og sliten gammel mann.

Hamsterhiets Brage Snorressønn

Kinkrokens Mjøsa Kinkaisdatter

Saga Oskarsdatter

Hamsterhiets Nanna Lokesdatter

Paradisgårdens Veslemøy Xclusivesdatter

6 Responses to Foto i høstlyset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *