Renovering av løpegården.

 

qqqWah! I dag har jeg lekt snekker, og snekret en kaninhule (nesten) helt på egenhånd. Bare kall meg Ms. HandyManny fra nå av. Eller Ms. Byggmesterbobbeline, om du vil…

Mesterverket ->

Store deler av sommeren er kaninene mine ute. Så lenge det er vær for det, og vi er hjemme (som vi jo stort sett er) så får de være ute. I fjor hadde de hele terrassen, men jeg lurer på  om det ble litt kjedelig for de i lengden. De hoppet og spratt ikke slik som glade kaniner skal gjøre. Derfor flyttet vi de ned i hagen igjen. Litt mer stress å måtte flytte de opp og ned hver dag, men det må jo bare til. De er uten tvil lykkeligere med gress under bena og litt vind i svansen. Samt synes svigers også at det er veldig koselig å dele hagen med de, så det er jo et pluss!

På lørdag bestemte jeg meg for å renovere hele løpegården, da den så fryktelig trist og kjedelig ut. Jeg fikk også for meg at jeg skulle snekre, og tvang med meg Emíl på Byggmax for å kjøpe planker. Resultatet ble altså kaninhulen på bildet til høyre, som jeg er storfornøyd med! Samt flyttet vi også ned uteburet til kaninene. Det var tross alt ikke noe vits i at det står på terrassen, når de alltid er ute. Det ble de glade for!

qFør

qq qqqqqqqqq Etter

Author: hamsterhiet.com

2 thoughts on “Renovering av løpegården.

  1. Hei byggeline :) Så fint det ble! hvor har du fått de grønne gitrene fra ? Trenger sårt litt mer uteplass lille kaninen her også :)

Comments are closed.