Lørdagsgodt 17.August

 

aaaaaOmnomnom!
I dag tok Emíl og jeg turen innom Havaristen i Enebakk – et kjempelager med masse billige varer, for sånne gjerrigknarker som oss. Der plukket vi med oss mye rart, bla. to esker med kattemat i porsjonsposer for kun 10kr stk. Disse ble selvsagt kjøpt til hamsterne, og måtte prøves ut som denne ukens lørdagsgodt. I dag ble det storfe i saus – neste uke blir det muligens lam! De fikk også litt valpefôr i muffinsformen sin i dag, rene protein- og fettbomben!

Alt i alt, så var alle fire hamsterne veldig fornøyde. Og jeg stod selvsagt klar med kameraet!

 

aBrage har i grunn aldri vært noe matvrak. Han plukker også litt i fôret sitt, pelletsen med all proteinen blir som regel liggende igjen.. Og da kan det være kjekt med litt ekstra! Selvom han ikke ser ut til å lide noen nød, da han er frisk og fin med veldig flott pels! Jeg er ganske nøye med tilleggsfôringen da, heldigvis.

aaRonja spiser alt, og hun elsket det! Hun har også kommet seg godt etter å ha ammet Kull 28 i 5 uker.

aaaVeslemøy begynner å bli en gammel dame. Hun er fresh, frisk og oppegående, men sover litt mer og har gått litt ned i vekt. Hun er heldigvis langt ifra å synge på siste verset, og blir jo tross alt ikke to år før i November. Veslemøy spiser også alt, men er nok ekstra glad i kjøtt og kokt egg.

aaaaTetra ammer Kull 29, og har mistet masse vekt – som jo er helt normalt. Hun er jeg påpasselig med at får i seg ekstra vitaminer, proteiner og fett. Så dagens lørdagsgodt var ekstra godt for denne frøkna! Hun er forresten også en veldig flink mor, om enn litt nervøs kanskje.. Hun lar seg lett skvette nå som hun ammer, og derfor har jeg ikke hatt lyst til å titte for mye til ungene. Men i går fylte ungene en uke gamle og da kunne jeg telle alle ti, hvilket vil si at det er null frafall hittil – hurra!

Author: hamsterhiet.com

5 thoughts on “Lørdagsgodt 17.August

 1. Tetra verkar duktig för att vara så ung! Millie (Tetras mamma) fick sin andra kull precis nu ikväll och hon var också ganska nervös av sig när hon hörde minsta lilla ljud från rummet hon födde i, men med Tetras kull var hon jätteduktig, så förhoppningsvis är det ett bra tecken – att de är beskyddande. Millie hade ett stort tålamod med ungarna när de började krypa omkring sedan också. Vi får hoppas att Tetra har fått de generna!

  Lycka till med kullen! :)

  1. Hei Tina!

   Ja, hun er kjempefink – og jeg er kjempe stolt! jeg får jo klart veldig vondt av henne når hun er nervøs. Men på en annen side, da blir jeg mer obs på henne og hun får mer av alt annet snacks haha! Tror du har rett, det er nok et bra tegn at hun er litt overbeskyttende! :D

   Så moro, gratulerer så mye! Det blir sikkert et fint kull dette også. Millie er jo så flink. Skal ta en tur innom og titte, det er jo bare så moro. :D

 2. Så hyggelig å lese at ingen av Tetras unger har falt fra! Og for et søtt bilde av Veslemøy, hun ser ut som hun nettopp har stått opp :)

  1. Ja, det er helt supert. Endelig! :D
   Veslemøy var nok litt trøtt. Men hun klarte ikke la være å sjekke ut hva som luktet så godt, hehe.. :P

 3. Jeg pleier alltid å gi de ferskt fôr hver dag, og da prøver jeg å variere mellom proteiner (kjøtt, egg), grønnsaker og frukt. En liten bit, hver dag, ikke så veldig mye. :)

Comments are closed.