10 thoughts on “Foto; nye profilbilder

  1. Hei! Kjempefine bilder! Alle hamsterne dine er sĂ„ sĂžte ^^ Jeg fant bloggen din for en god stund tilbake.. da jeg lette etter info om hamster.. etter det ble jeg fast leser og nĂ„ leser jeg hver dag pĂ„ denne siden din ^^ Jeg har to hamstere selv.. hadde en fĂžrst.. men sĂ„ fikk hun ett kull pĂ„ hele 14 unger :) Det var det fĂžrste kullet hun hadde fĂ„tt og fĂžrste gangen jeg opplevde det da… NĂ„ har vi solgt alle hamsterne da.. jenta som fikk alle hamsterne heter Mipsi, ogsĂ„ tok jeg vare pĂ„ en gutt fra kullet hennes som jeg nĂ„ har kalt Romeo ^^ De er begge sĂ„Ă„ sĂžte :) FĂžr Mipsi skulle fĂ„ sitt fĂžrste kull leste jeg MYE om hamster, jeg lĂŠrte alt fra sykdommer, ja og nei mat, og oppfĂžrsel, til fĂždsel, bur og behov xP Uansett.. Jeg lurte pĂ„ om du kan skrive ett relativt langt innlegg om ting du anbefaler til hamster? F.eks mat, bur og leker? :)) Da lĂŠrer jo ogsĂ„ leserne mer og kan ta bedre vare pĂ„ sine hamstere sĂ„ de og fĂ„r flotte liv! :D Klem Jane Olsen, 14Ă„r fra finnmark ;) ^^

    1. Takk for det Jane, sÄ koselig at du tar deg tid til Ä besÞke oss! :)
      Jeg har skrevet alt jeg anbefaler pÄ sidene mine her pÄ Hamsterhiet.com! Du finner det du leter etter under Syrisk hamster i menyen.

      Ta godt vare pÄ dine smÄ nurk, og lykke til videre med de. HÄper Ä hÞre mer fra deg :)

      – Hannah

  2. Hei veldig sĂžte hamstere du har der :D<3
    Har du rene gullhamstere?
    Jeg elsker hamstere mitt (gullhamster) men jeg har skilte foreldre og det er veldig mye slit Ă„ ta med buret fram og tilbake fordi det er neste en meter langt og hos mamma bor jeg i en trang blokk… sĂ„ gĂ„r det ann Ă„ ha et bur hos pappa og et hos mamma eller plager det hamstere(hvis det gjĂžr det fĂ„r vi bare slite med Ă„ flytte det )

    1. Takk for det Tuva, koselig! :D
      Jeg har syriske hamstere, som er det samme som Gullhamster. Gullhamster er bare et popnavn for syrisk hamster, og ikke det korrekte navnet sÄdan. :)

      Jeg vil anbefalde deg Ä la hamsteren slippe Ä bytte bur, dersom du beveger deg mye mellom to bosteder. Hamstere er veldig fÞlsomme ovenfor stress, og blir lett stresset ved burbytting. Det er salvsagt forstÄlig at du synes det er slitsomt Ä bÊre det, men hva er det ikke vi gjÞr for vÄre smÄ hÄrballer? :D

Comments are closed.