Nytt familiemedlem!

 

Velkommen til Hamsterhiet, Saga!
De som fÞlger oss pÄ Facebook har kanskje fÄtt med seg at jeg skulle hente en hamster i Skien i dag. Etter en lang og humpete togtur til og fra Skien, har jeg endelig fÄtt med meg en hamsterunge hjem fra Martine!

Der hentet jeg en Blonde Satin langhÄret jente pÄ fem uker, som allerede har fÄtt navnet Saga Oskarsdatter. Fargen Blonde, ogsÄ kjent som Red eyed Silver grey (evt ogsÄ Red eyed Light grey), er en utrolig vakker farge! Saga blir bare enda mer vakker nÄr hun atpÄtil er Satin. Hun vil komme godt med i oppdrettet mitt, nÄ som jeg skal satse mer pÄ bÄde Satin og Blonde.

Hun er datter av Thoras kullsĂžster som ikke har fĂ„tt navn enda(?), og Hamsterhiets (Kosse) Oskar fra Kull 5. AltsĂ„ bĂŠrer hun genene til bĂ„de Loke og Årolilja, og det synes jeg er sĂ„ fantastisk! Hos oss skal Saga vĂŠre fastboende, og fĂ„ to eller tre kull. Det fĂžrste kullet blir satt i sommer, og er leveringsklart mot sensommeren.

Hittil har jeg ikke fÄtt et kjempe sterkt inntrykk av henne. Hun er en rolig og snill jente, som sitter kjempe godt i hÄnda. Ellers er hun som alle andre hamsterunger. Vi, spesielt jeg, gleder oss veldig til Ä se utviklingen hennes! Hun veier nÄ 62gram, altsÄ ikke gigantisk til Ä vÊre fem uker, men absolutt ikke liten i stÞrrelse heller.

Det var selvsagt veldig koselig Ä endelig fÄ mÞte Martine! Ikke minst var det ogsÄ kjempe koselig Ä se igjen Oskar, som satt sÄ rolig og fint i hÄnda mi. Til slutt mÄ jeg fÄ takke bÄde Martine og hennes mor for all hjelp, og skyss til og fra togstasjonen i Skien!

Dette bildet lÄnte jeg av Martine! MÄtte bare legge det ved, da det var sÄ fint. Her er hun fire uker gammel. Bildet Þverst til hÞyre er av hele kullet, rundt to uker gamle. 

Dette bildet tok jeg pÄ toget! Hun var veldig rolig og snill hele veien hjem, og fikk derfor komme en kjapp tur ut for Ä hilse pÄ. Da var hun like rolig og snill!

OgsÄ mÄtte jeg selvfÞlgelig ta noen bilder da vi kom hjem! Da var hun ikke like medgjÞrlig. Til tross for det poserte hun kjempe godt foran kameraet! Hun lot seg ikke bestikke med salat, da. Fargen hennes synes bedre pÄ de to Þverste bildene!

Author: hamsterhiet.com

14 thoughts on “Nytt familiemedlem!

    1. Takk for det! Ja, jeg synes jeg var kjempe heldig som fikk henne. Gleder meg til Ă„ se hva hun produserer :D

    1. SĂ„ koselig Hilde, takk for det! Ja, kjempe koselig. HĂ„per hun fortsetter slik. :D

  1. Saga er kjempe sĂžt. :) den dagen jeg kan ha hamster igjen vil jeg gjerne ha en satin og gjerne i den fargen, eller en annen farge… :) men jeg kan ikke fĂ„ hamster me det fĂžrste igjen… SĂ„ jeg mĂ„ bare vĂŠre tolmodig!

    1. Takk for det, Heidi! Det skjĂžnner jeg godt, Satin er et snasent gen. :)

  2. Takk :D

    SĂ„ koselig Ă„ hĂžre fra dere igjen, da! HĂžres ut som Minarin har det kjempe fint hos deg og Susy. :)

  3. Tusen takk! Ja, elsker den fargen altsÄ. :)
    De skal vÊre minimum 3 mÄnder ved paring, og fÞdselen skal ikke skje etter fylte 6 mÄnder.

Comments are closed.