Nye bilder av Saga!

 

Den fĂžrste uken
I morgen har Saga bodd hos oss en hel uke, og det er stas! Den fÞrste snaue uken har gÄtt veldig bra. Hun har fra fÞrste stund vÊrt kjempe rolig og ikke minst nysgjerrig. De fÞrste dagene fikk hun ta det litt med ro, men det sÄ absolutt ikke ut som om hun ville det. Ut skulle hun, uansett hva!

Derfor tok det ikke lang tid fÞr hun fikk sin helt egen splitter nye lÞpeball. Den har hun selvsagt fÄtt prÞve ut et par ganger allerede, og hun er kjempe flink! Litt ustÞd i begynnelsen, men etterhvert suste hun av gÄrde som om hun aldri har gjort noe annet i hele sitt korte liv. Samt har hun ogsÄ funnet ut at hengekÞya i buret sitt er sÄ utrolig awesome, da jeg finner henne stadig oppi den. Hun fant seg fort til rette i sovehuset, og tisser bare i doen sin. NÄr hun er ute med matmor, sÄ sitter hun kjempe godt i hÄnda. Hun er ikke skeptisk, redd eller spretten pÄ noe vis. Hun tar gjerne godis-bestikkelser, og hun synes det Ä bli tatt bilde av er en liten pris Ä betale for Ä fÄ litt salat. Da mÄ jeg heller ikke glemme Ä nevne at hun er utrolig fotogen, og veldig ofte kan hun stille seg opp og posere som en drÞm.

AltsÄ har hun slÄtt seg godt til rette her i Hamsterhiet!

Jeg skjĂžnner ikke helt hvorfor jeg ikke klarer Ă„ fage den vakre fargen hennes pĂ„ bilder… Hun har en blek-grĂ„-rosa farge som skinner pĂ„ lang vei, og som nesten kan minne litt om nypusset sĂžlv! Men kameraet ser bare en lyserosa pelsdott. Haha, pen er hun lell!

SĂžta<3

Author: hamsterhiet.com

11 thoughts on “Nye bilder av Saga!

  1. Hun er nydelige!
    Tror det er vanskelig Ä fÄ rett farge pÄ bildene pga pelsene hennes er satin og lys! For satin er jo hule pelsstrÄ, slik att lyse skinner gjennom pelsen! Det er jo derfor hun er sÄ nydelige! Men kansje du fÄr til Ä fange hennes rette pelsfarge me satinglansen viss du tar filmklipp av henne, og legger inn pÄ hamsterhiet! :)

    1. Takktakk :)
      Ja, det kan jo godt hende. Ellers sÄ er ikke jeg noe sÊrlig flink til Ä lyssette for Ä fÄ frem riktig farge, hehe. Dessverre blir det ikke noe annerledes pÄ film, fant jeg ut. :(

    1. Hei Nala!
      Ja, det gjÞr hun, hehe. Hun er jo faktisk nesten samme farge ogsÄ, bare at hun har rÞde Þyne. :)

  2. Tusen takk for det Bertine! :)
    Hehe, ja det er hun sÄ sannelig :D

Comments are closed.