Nye bilder av Saga!

 

Den første uken
I morgen har Saga bodd hos oss en hel uke, og det er stas! Den første snaue uken har gått veldig bra. Hun har fra første stund vært kjempe rolig og ikke minst nysgjerrig. De første dagene fikk hun ta det litt med ro, men det så absolutt ikke ut som om hun ville det. Ut skulle hun, uansett hva!

Derfor tok det ikke lang tid før hun fikk sin helt egen splitter nye løpeball. Den har hun selvsagt fått prøve ut et par ganger allerede, og hun er kjempe flink! Litt ustød i begynnelsen, men etterhvert suste hun av gårde som om hun aldri har gjort noe annet i hele sitt korte liv. Samt har hun også funnet ut at hengekøya i buret sitt er så utrolig awesome, da jeg finner henne stadig oppi den. Hun fant seg fort til rette i sovehuset, og tisser bare i doen sin. Når hun er ute med matmor, så sitter hun kjempe godt i hånda. Hun er ikke skeptisk, redd eller spretten på noe vis. Hun tar gjerne godis-bestikkelser, og hun synes det å bli tatt bilde av er en liten pris å betale for å få litt salat. Da må jeg heller ikke glemme å nevne at hun er utrolig fotogen, og veldig ofte kan hun stille seg opp og posere som en drøm.

Altså har hun slått seg godt til rette her i Hamsterhiet!

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke klarer å fage den vakre fargen hennes på bilder… Hun har en blek-grå-rosa farge som skinner på lang vei, og som nesten kan minne litt om nypusset sølv! Men kameraet ser bare en lyserosa pelsdott. Haha, pen er hun lell!

Søta<3

Author: hamsterhiet.com

11 thoughts on “Nye bilder av Saga!

 1. Hun er nydelige!
  Tror det er vanskelig å få rett farge på bildene pga pelsene hennes er satin og lys! For satin er jo hule pelsstrå, slik att lyse skinner gjennom pelsen! Det er jo derfor hun er så nydelige! Men kansje du får til å fange hennes rette pelsfarge me satinglansen viss du tar filmklipp av henne, og legger inn på hamsterhiet! :)

  1. Takktakk :)
   Ja, det kan jo godt hende. Ellers så er ikke jeg noe særlig flink til å lyssette for å få frem riktig farge, hehe. Dessverre blir det ikke noe annerledes på film, fant jeg ut. :(

  1. Hei Nala!
   Ja, det gjør hun, hehe. Hun er jo faktisk nesten samme farge også, bare at hun har røde øyne. :)

 2. Tusen takk for det Bertine! :)
  Hehe, ja det er hun så sannelig :D

Comments are closed.