Bilder fra 22. Januar

 

Bilder fra 22. Januar
Ja, jeg vet. Teit overskrift..

Da var det på tide å komme seg tilbake på nett etter å ha mistet kjære Mjøsa’n min. Det beste med å drive oppdrettet er jo selvfølgelig at man ikke er alene! Nå har jeg fire fastboende hamstere igjen. Og selvom det er det laveste antall hamstere jeg har hatt i Hiet siden starten, så betyr ikke det at det ikke er liv i heimen. De siste dagene har gått til mye kos og ekstra utetid for smånøstene mine. Jeg har også fått tatt noen bilder av de i går, og de må jeg si meg storfornøyd med!
Jeg synes alle var flinke til å posere i går, noen var kanskje flinkere enn andre. Nanna er en veldig takknemlig hamster å ta bilder av. Det er som om hun vet hva som foregår, og poserer i retning lyset, haha! Vesla er også ganske grei og gir fine bilder raskt, da gjør det ingen ting at hun blir fort lei. Hun kan også bestikkes med litt nomme om man må kjøpe seg litt ekstra med tid. Brage er grei så lenge det lukter dame av pleddet. Hans lange og vakre pels, samt hans herlige ansikt gjør at kameraet elsker ham. Saga derimot, der går det veldig på dagsform.. Hun kan være en drøm å ta bilder av én dag, og et mareritt den neste. I går var hun ikke så voldsomt samarbeidsvillig.

h hhh copy hhhhh copyVeslemøy Xclusivesdatter <3

jjjjj copyNanna Lokesdatter <3

kkkkk copykkSaga Oskarsdatter <3

lllll copyllllll copyllll Brage Snorressønn <3

Author: hamsterhiet.com

9 thoughts on “Bilder fra 22. Januar

    1. Tusen takk for det, koselig å høre! :)
      Veslemøy elsker kameraet, og kameraet elsker Veslemøy, hehe.

  1. Så mange flotte bilder! Har prøvd å ta noen gode bilder av mine her, men de vil viiirkelig ikke sitte i ro, bedre blir det ikke av at ingen av dem lar seg bestikke med godteri utenfor buret, heller, haha. Det øverste bildet av Saga og vaskebildene av Brage var favorittene! :) Du må gjerne sjekke bloggen min, blir en del hamsterinnlegg fremover. :)

    1. Takktakk!
      Nei, det er ikke så lett. Veldig viktig med godt lys, godt kamera og en stillesittende hamster. :D

      Utrolig fin blogg! Elsket navnet på den. :D

  2. Kjempe fine bilder! :-)

    Har du ikke Solmyra lenger? Eller er det bare jeg som ikke følger med helt her? :s

    1. Takk! :)
      Nei, Solmyra flyttet til en fôrvert ved skolestart. Jeg følte hun trengte noen som kunne gi henne litt mer oppmerksomhet. :)

Comments are closed.