Følger du oss på facebook?

 

Hamsterhiet har lenge hatt en side på Facebook. På denne siden kan en hver som ønsker det, like og følge oss og vår hverdag. Der kommer det ofte oppdateringer, morsomme bilder og mye annet moro som ikke blir vist her på bloggen. Der kan man også få en sniktitt på paringer, underveisoppdateringer på svangerskap og fødsler. Fra nå av vil det bli få innlegg på bloggen om paringer og underveidsoppdateringer. Rett og slett fordi det er så dumt å jobbe lenge med et blogginnlegg, for at det så skal vise seg at kullet ikke overlever – slik som det ble med Sagas forrige kull. Facebook er for meg mer tilgjengelig – derfor svarer jeg også fortere på facebook enn på bloggkommentarer og e-mail.

Facebook siden vår har nå rundet 300 likes, noe jeg er storfornøyd med! Tusen takk til alle som følger oss, det setter vi kjempe stor pris på!

fbLegg meg gjerne til som venn på min Hamsterhiet-Facebook-profil også. Det er her jeg samler alle mine hamster-relaterte venner, for å kunne holde kontakten med mine tidligere kjøpere og andre hamsterentusiaster.

Author: hamsterhiet.com