Hamsterhiet.com

 

Image and video hosting by TinyPic

Hei og velkommen til Hamsterhiets hjemmeside!
 
Hamsterhiet har vært et aktivt oppdrett av hamster siden 2010, og ble godkjent oppdrett hos NHF i desember 2010. Våren 2016 fikk jeg, sammen med en gjeng dedikerte oppdrettere, muligheten å stifte en ny forening; Norsk Hamsterklubb. Der sitter jeg i styret, i avlsrådet og har oppdrettet registrert på Syrisk gullhamster, Campbells og Vinterhvit dverghamster.
 
Jeg har hovedfokus på dyrevelferd og ønsker med mitt arbeid å bedre hamsterens status i Norge.
 
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

Kontakt

Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp?
 
Hamsterhiet@hotmail.com

 

 
På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg!
 
Opphavsrett
Alle bilder på denne nettsiden blir tatt av meg, og tilhører meg. Ved lån av andres bilder vil jeg linke til kilden under bildet. Ønsker du å låne bilder skal du beholde vannmerkingen, og henvise til meg. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

Norsk Hamsterklubb

Image and video hosting by TinyPic

 
Jeg følger Norsk Hamsterklubb (NHK) sine retningslinjer for hold og avl av hamster, og forventer at mine kjøpere gjør det samme. Om det så være seg oppdrettere eller barnefamilier. Les det som står skrevet på foreningens hjemmesider om hold og avl av hamster.

Kategorier
Arkiv

 

På lørdag var Emíl og jeg, ifølge med min far og søster, i Sverige for å hente et etterlengtet nytt familiemedlem. Nemlig denne valpen jeg har nevnt et par ganger her på bloggen. Vi tok en langtur til Stora Skedvi i Sverige og til Ann med Polarvargen kennel. Her fikk vi med oss en åtte uker gammel Samojed hannvalp, som har fått navnet Torkel.

Det er ikke mye jeg kommer til å skrive om Torkel på denne bloggen. Men som en del av familien må han jo selvsagt introduseres! Han har vært så heldig å få sin helt egen blogg, som du kan finne her; Torkelsdagbok.wordpress.com

Velkommen hjem kjære Torkel, Polarvargens Det Finaste Jag har. Nå er du offisielt norsk og Osloborger, som en av veldig få Samojeder! <3

s Søt<3

12 Responses to Nytt familiemedlem.

 • Han er kjempenydelig ^^, Kan ikke vente til vi får vår valp i hus. Blir bare meeega valpesjuk av å se på han da ;D

  • Takktakk! :)
   Du burde glede deg ja, hehe. Ganske slitsomt da. Ut å fly én gang i timen, fordi han tisser inne.. Eller sitte igjennom masse valpebjeffing fordi han vil ha oppmerksomhet. Haha, absolutt verdt det. <3

 • Jeg smelter helt, det finnes nesten ikke noe finere enn hundevalper! Kos dere masse i valpetiden, den er gull verdt :)

  • Haha, der sa du det! Det finnes ikke noe som er finere enn de. <3
   Takktakk, det skal vi gjøre. :)

 • Herregud! Er så valpesyk etter Samojed, til tross for at Eurasieren vår bare er 11 mnd. Ta vare på den første tiden og ta masse bilder. De vokser så utrolig fort! Han var jo bare til å spise opp da<3

  • Samojeder er jo veldig fine da, så det kan jeg forstå hehe. Men man kan jo alltids få flere hunder etterhvert, eller? Eurasier er jo ganske så fine de også. Blir de ikke nesten like store som Samojeden?

   Det skal jeg gjøre, tusen takk! :)

   • Man kan absolutt ha fler! Så langt er planene at neste hund blir samojed fra trekkhundlinjer (: Ja, eurasiere blir like store, og muligens enda større, de stammer fra bl.a Samojed (og Chow chow og Wolf Spitz) (:

 • Gratulerer! Så nydelig han er:)

  • Takktakk! :)

   Jeg prøvde forresren å kommentere på bloggen din her om dagen. Gikk det, fikk du den? For det oppstod en del problemer iht ID og slikt. :(

 • Den der var jo helt nyyyydelig!
  Så myk den ser ut. En sånn skulle jeg gjerne hatt selv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *