HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.no

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

På lørdag var Emíl og jeg, ifølge med min far og søster, i Sverige for å hente et etterlengtet nytt familiemedlem. Nemlig denne valpen jeg har nevnt et par ganger her på bloggen. Vi tok en langtur til Stora Skedvi i Sverige og til Ann med Polarvargen kennel. Her fikk vi med oss en åtte uker gammel Samojed hannvalp, som har fått navnet Torkel.

Det er ikke mye jeg kommer til å skrive om Torkel på denne bloggen. Men som en del av familien må han jo selvsagt introduseres! Han har vært så heldig å få sin helt egen blogg, som du kan finne her; Torkelsdagbok.wordpress.com

Velkommen hjem kjære Torkel, Polarvargens Det Finaste Jag har. Nå er du offisielt norsk og Osloborger, som en av veldig få Samojeder! <3

s Søt<3

12 Responses to Nytt familiemedlem.

 • Han er kjempenydelig ^^, Kan ikke vente til vi får vår valp i hus. Blir bare meeega valpesjuk av å se på han da ;D

  • Takktakk! :)
   Du burde glede deg ja, hehe. Ganske slitsomt da. Ut å fly én gang i timen, fordi han tisser inne.. Eller sitte igjennom masse valpebjeffing fordi han vil ha oppmerksomhet. Haha, absolutt verdt det. <3

 • Jeg smelter helt, det finnes nesten ikke noe finere enn hundevalper! Kos dere masse i valpetiden, den er gull verdt :)

  • Haha, der sa du det! Det finnes ikke noe som er finere enn de. <3
   Takktakk, det skal vi gjøre. :)

 • Herregud! Er så valpesyk etter Samojed, til tross for at Eurasieren vår bare er 11 mnd. Ta vare på den første tiden og ta masse bilder. De vokser så utrolig fort! Han var jo bare til å spise opp da<3

  • Samojeder er jo veldig fine da, så det kan jeg forstå hehe. Men man kan jo alltids få flere hunder etterhvert, eller? Eurasier er jo ganske så fine de også. Blir de ikke nesten like store som Samojeden?

   Det skal jeg gjøre, tusen takk! :)

   • Man kan absolutt ha fler! Så langt er planene at neste hund blir samojed fra trekkhundlinjer (: Ja, eurasiere blir like store, og muligens enda større, de stammer fra bl.a Samojed (og Chow chow og Wolf Spitz) (:

 • Gratulerer! Så nydelig han er:)

  • Takktakk! :)

   Jeg prøvde forresren å kommentere på bloggen din her om dagen. Gikk det, fikk du den? For det oppstod en del problemer iht ID og slikt. :(

 • Den der var jo helt nyyyydelig!
  Så myk den ser ut. En sånn skulle jeg gjerne hatt selv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *