God jul!

Muligens litt tidlig.. Men fordi jeg vet at jeg er veldig opptatt og stresset i jula, så ønsker jeg alle våre lesere en god jul på forskudd!

Vi er sånne matforeldre som skjemmer dyrene våre litt ekstra bort i jula. Torkel har bla. fått både sjokoladekalender og pakkekalender. Hamsterne får selvsagt også noe ekstra! Immotsetning til Torkel og kaninene, så får ikke hamsterne innpakkete julegaver. Men heller noe godt de ikke får til hverdags.

Bare en liten oppdatering.. Det ble ingen hamsterunger hos Ronja Fredag 13. Desember, dessverre. Sunnà har ankommet Hamsterhiet, og snart henter vi Butler. Jeg har funnet løpetider på både Ronja og Sunnà, og paringer vil snart finne sted. Det blir ingen fler kull hos oss i 2013, for det rekker vi nemlig ikke! Derfor gleder vi oss stort til å starte 2014 med noen små, hårløse og pipende nyttårsmirakler!

sDette kjøpte jeg til hamsterne i dag, og bør holde til godt over nyttår!

Blir dyrene dine gjort litt ekstra stas på i jula?

GOD JUL!
:)

Author: hamsterhiet.com

1 thought on “God jul!

  1. Det er klart! Synes jo vi skal gjøre litt ekstra stas på dyrene også ;)

    Så hyggelig å lese, Eva Marie! Tusen takk for hyggelig kommentar, og jeg beklager for veldig sent svar! Du får bare spørre om det skulle være noe. Også håper jeg å se deg som aktiv oppdretter om ikke lenge. Det hadde vært moro! Vi trenger flere flinke oppdrettere. :D

Comments are closed.