Godt nytt år!

Ønskes til deg, fra alle her i Hamsterhiet!
Jeg tenkte å skrive litt om året som har vært og året som kommer. For å markere overgangen fra 2013 til 2014!

aaaaaaaaKull 29, smaker på salat <3

 

2013, takk for det gamle!
Året har vært fylt med både oppturer og nedturer. Vi har fått blitt kjent med mange herlige feriepass dyr, nye avlsdyr og hele nitten selvavlede hamsterunger! Nitten herlige små, som alle er helt forskjellige på hver sine måter. Og så hyggelig som det har vært å hilse på alle de nye hamstereierne som har vært innom oss – og jeg angrer ikke på én eneste av dem! Som jeg hadde håpt på og planlagt i 2012, fikk vi også innførst Umbruos-genet til linjene våre, og vi har avlet frem Hamsterhiets første Mink og Silvermink hamstere. Det var utrolig stas! Så selvom ikke alt har gått på skinner hos oss, så har vi visst å bruke den ekstra tiden på pelsdottene våre. Her har det vært mye kjærlighet å gi og få, for i April fikk vi vår første hund – Samojeden Torkel!

For å trekke frem noen av nedturene.. Hamsterhiet har tilsammen hatt fire kull dette året, som er langt færre enn jeg i utgangspunktet planla. Men vi hadde en rekke uhell dette året, hvor vi opplevde bla. svellmage i Kull 27, og tap av unge avlsdyr og fôrvert hamstere. Det har også vært veldig mye nervøsitet rundt påviste Papova tilfeller i Sverige, og et Tyzzers tilfelle i Norge. Heldigvis har vi her i Hamsterhiet sluppet unna begge de grusomme sykdommene!

Vi sender noen tanker til de hamsterungene som har flyttet til nye hjem, og ønsker alle våre små mirakler lykke til med livet hos sine nye familier. Samt sender vi, spesielt jeg, ekstra varme tanker til de hamsterne vi har satt ut på fôr, og til de vi har mistet til hamsterhimmelen – Veslemøy Xclusivesdatter, Nanna Snorresdatter, Varg Bronxsønn, Saga Oskarsdatter, Katla Gubbensdatter, Snorre Lokessønn og Mjøsa Kinkaisdatter, for å nevne noen! Dere har alle satt spor her i Hamsterhiet, og i meg – tusen takk for alt <3

sLitt bilder fra året som var.

 

2014, godt nytt år!
Det er vanskelig å si hva året vil bringe. Men jeg håper og tror det blir et bra år! Det blir nok flere kull dette året, enn i 2013. Sunnà venter kull nå til helgen, og hun begynner å bli god og rund! Dette vil bli hamsterhiets første kull i 2014, og et jubileumskull med rundt tall – Hamsterhiets kull 30! Jeg er fortsatt usikker på om Ronja er gravid.. Men er hun det så har hun termin dagen etter sin datter, og det kommer nok ikke store kullet. Det blir uansett veldig spennende å se, og det blir nok en veldig fin helg og start på året! Vi skal få oppleve at Dovra blir voksen, og får iallefall to kull hos oss. Itilegg håper vi at det dukker opp et par edelstener vi kan både sette ut på fôr, og beholde her i Hiet. For å ikke glemme.. Så skal vi få oppleve at vår kjæreste Brage blir gammel, og sier takk for seg. Forhåpentligvis blir det enda noen månder til, og vi koser oss glugg i hjel med han så lenge vi kan! Men det hadde ikke vært meg imot å få en liten mini-Brage før den tid!

DSC_0078 copyVakre Sunnà Bragesdatter!

Author: hamsterhiet.com

2 thoughts on “Godt nytt år!

  1. Kjempefin bildecollage fra året som er gått :D Gleder meg til å lese om de nye bebisene!

Comments are closed.