HAMSTERHIET

 

Hannah M. Hegge
1903 Gan i Lillestrøm

 

Syrisk gullhamster siden 2010
Campbells dverghamster siden 2016

 

Registrert oppdrett i Norsk Hamsterklubb:
www.norskhamsterklubb.no

 

Med hovedfokus på dyrevelferd i mitt avlsarbeid ønsker jeg å bidra til å bedre hamsterens status i Norge!

KONTAKT

 
Ønsker du å kjøpe hamster, eller har du noen spørsmål om kjøp? Send meg en mail!

 

Hamsterhiet@hotmail.com

SOCIAL MEDIA

 

På facebook deler jeg mine tanker, erfaringer og opplevelser som hamsterentusiast, oppdretter og eier av Hamsterhiet, med bilder og innlegg! Blogg-delen her på nettsiden er lagt ned.

 

KLIKK HER FOR Å FØLGE HAMSTERHIET PÅ INSTAGRAM!

 

www.hamsterhiet.com
Hjemmesiden oppdateres fortløpende, og all informasjon (spesielt kullinformasjon) skal til en hver tid være korrekt!

 

Opphavsrett
Alle bilder som blir fotografert av meg, tilhører meg. Ønsker du å låne bilder må du ta kontakt på mail slik at jeg kan sende deg et vannmerket bilde. Du får heller ikke lov til å redigere bildene, dersom jeg ikke har sagt noe annet. Overtredelse av disse kravene blir tatt alvorlig!

 

Torkel

Skkktamtavlenavn: Polarvargens Det Finaste Jag Har
Kallenavn: Snorklis, Snorkel, Torkelshmorkel.

Oppdretter: Ann Lundgren, Polarvargen, SE.
Rase:
Samojedhund
Kjønn:
Hannhund
Født:
21.02.2013
HD: C/C
AD: OK

Torkel er som samojeder flest, men likevel helt unik. Han er livsnyter til det fulle, og en gledespreder som lyser opp ikke bare våre, men også våre venner og families liv. Med alle følelsene utenpå kroppen er ingen dag kjedelig med ham. Torkel er sta som en geitebukk, på godt og vondt. Dette gjør at han har meget god arbeidslyst. Det sies at samojeden er verdens vakreste brukshund, og det kan vi skrive under på. Itillegg til kos, selskap og fotomodell bruker vi han også som turkamerat i skog og mark. Vi går mye i nærområdet, samt på på sørlands- og fjellhytter i ferier. Vi sykler vi mye med ham, både på vanlig sykkel med springer og kickbike med han i front. Han jobber helt enormt bra, og stortrives i fart!

 

 

Ragnar

Untitled-1 copyStamtavlenavn: Aatelinas Peps Chubby Hubby
Kallenavn: Nannis, Ragnis, Ragnarshmagnar.

Oppdretter: Elina Wanhatalo, Aatelinas, SE.
Rase:
Samojedhund
Kjønn:
Hannhund
Født:
26.04.2017
HD: D/C
AD: OK

Ragnar er en stor, tøff og robust hund som gir enormt mye av seg selv! Han er smart og lærer fort, samt har han en god avknapp både ute og inne. Nannis’en og mammis’en er nærmest uatskillelige! Ragnar elsker nemlig å ligge på fanget, gi gratis fotspa og bli klødd på magen. Han er kanskje den mest hengivne og menneskeglade samojeden jeg har vært borti! Aldri sur, bare ren lykke og livsglede – alltid!

 

 

Odin

Chinchilla, Angora

oiuygtfdKallenavn: Poodin, Odinshmodin, Odin MusseMuffe Frankie.
Fenotyper:
White velvet Royal Persian Angora
Født: Februar 2018
Kjønn: Hann

Odin kom til oss våren 2018, spesialimportert av en råflink Belgisk oppdretter. Nå er vår chinchilla-erfaring nokså snever enda, men jeg er overbevist om at Odin må være den perfekte chinchilla’en. Både utenpå og inni! Han er så robust, eventyrlysten, vakker og morsom. Skulle ikke forundre meg om det med tiden blir kommer en liten kjæreste i hus til han..

 

 

 

 

 

 

Lkenin

Kanin, Dvergvedder løvehode blanding

Født: 27.08.2010
Kjønn: Hann
Farge: Otter isabella

Lenin er vår lille vaktmester som passer på alt og alle. Han er en rolig sjel, som ivirg pysler med sitt på sidelinjen. Han kan bli småsnurt om man skulle finne på å blande seg, eller endre på noe. Lenin brenner for sin store kjærlighet, Symra, og steller veldig pent med henne. Han ble en helt ny kanin, livlig og utadvendt, etter hun flyttet inn. En engels tålmodighet, et enormt hjerte, og til tider en surpomp.

 

Våre kaniner er dotrente, kastrerte og frittgående innekaniner, som bor i kjelleretasjen med base i trappeoppgangen. Samt har de en løpegård ute som brukes på dagtid på sommerhalvåret.

 

Skkymra

Kanin, Dvergvedder løvehode blanding

Født: 02.03.2011
Kjønn: Hunn
Farge: Madagaskar

Symra er en bestemt frøken som ikke bare vet hvordan hun vil ha ting, men også hvordan hun skal få det. Sprettert, matvrak og livsnyter – og hun kan noen ganger skravle hull i hodet på oss. Symra er den som kommer først opp for en godbit, eller den som hopper opp på ryggen din når du i et uoppmerksomt øyeblikk satte deg på huk. Symra har alltid et øre rett opp, og et rett ned. Kjempe søtt!

 

 

 

Katla

kijhgvcxzdfghuioSkjeggagam, Pogona viticeps

Kallenavn: Katlis
Farge: Red coral het hypo trans
Kjønn: Hunn
Klekket: 2017

Katla er en fargerik dame, både utenpå og inni! Hun elsker ruccola og brokkoli mer enn alt, og kommer nærmest flygende bort når det settes inn ferskmat til henne. Hun misliker sterkt når det blir vasket i terrariet hennes, men elsker å jakte på larver og kakkerlakker til middag. Hun liker også å leke kamuflasje på stokken midt i terrariet hvor hun bruker mesteparten av tiden sin på å sole seg under spesiallamper og lys.

 

19756679_10158932139735585_2067838108657194653_n 20216244_10159000543640585_565362836_o aaaa bbb aaaaaa sss DSC_8195 12310594_953024744778273_5276814116141167392_n aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa b (3)bb (2)fffffffffkkk (8)aa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *