Et lite bildedryss

 

aaaaFor en drøy uke siden flyttet Eik til en fôrvertfamilie. En veldig hamsterkyndig familie og tidligere kjøpere av meg. Det er ikke hvem som helst som får ta over Eik, og jeg er derfor veldig glad for at godjenta fikk flytte akkurat dit! Eik har vært så heldig å få egen instagram konto også, det er jo så stas!

DSCyg_3911Gorm på oppdagelsesferd i sofaen.

DSC_3924 (2) copyTorkel og kaninene har vært på helsesjekk hos veterinær. Det gikk bare bra! Kaninene fikk mye skryt, og de er i godt hold. Vi fikk hjelp med kloklipp på de også. Det er jeg nemlig ikke så flink til, fordi de virkelig ikke liker det.

aaaGorm er veldig fotogen!

aa aFrost tar seg godt ut foran kameraet også! Han har fått veldig lang og fin pels. Jeg håper dog at han kan vokse enda litt, særlig i bredden. Med sine 130g og aktive livsstil er det ikke rart han er slank og sterk som en gaselle! Akkurat som kaninene er også Frost i godt hold, heldigvis.

Author: hamsterhiet.com