Fotostund er gull i grunn..

 

Nå  var det jaggu på tide å finne frem kameraet! Jeg har vært skikkelig sløv, og det har gått hardt utover instagram-profilen min. Det skal endre seg, altså.

Jeg kan i samme slengen nevne at vi koser oss i høstværet her i Hamsterhiet. Alle pelsballene, store som små, trives best med litt lavere temperaturer. Det gjør forøvrig jeg også, og matfar Emíl er den eneste som trives i varmen.

Gorm fikk dessverre ikke være med på fotograferingen i dag, da han har fått et lite tilbakefall. Vi tok han til dyrlegen og fikk en ny medisin, så satser vi på at han er 100% frisk, fra hva vi fortsatt mistenker at er Demodex, om ikke lenge.

a aa aaaFrost er i en skikkelig god pelsperiode. Må gjøre seg klar for den kalde vinteren vi har i vente.

 

aaaa aaaaa aaaaaa Dovra, gullet mitt. <3

 

aaaaaaaaRonja er alltid en fryd å fotografere!

 

aaaaaaaaaOmnomnom, synes hamsterne.

 

aaaaaaaaaaSymra er fryktelig kosete om dagen. Kaninene har vært mye ute i sommer, og kosa seg i det fine været. Nå skal vi snart på IKEA, og legge til rette for at de kan være frittgående innekaniner i vinter.

 

Author: hamsterhiet.com

2 thoughts on “Fotostund er gull i grunn..

Comments are closed.